Ssabrinaa
Podwójna Mama ☺️
Julianna GRATULUJE zdrowego syneczka :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wow, ale duzy!!!!!! a co na to gin?No i u mnie też chłopina !
31 cm i 1046g żywej, wierzgającej wagi
na przedniej scianie to ok ja tez mam na przedniej scianie lozysko moze tak byc i to jest ok, najwazniejsze zeby to nie bylo lozysko przodujacedzięki, dziewczyny, dzięki jedynym moim lękiem teraz jest już tylko informacja na karcie " umiejscowienie łożyska- przednia ściana macicy"....
Kasiente teraz odczytałam z uwag pod zdjęciem z USG, że też mam łożysko na przedniej ścianie, nie wiedziałam, że to wpływa na intensywność odczuwanych ruchów przez mamę, bo ja non stop też Polunię czuję i każdy ruch widać na brzucholu i czuć pod ręką, czyli to nie ma znaczenia czy tylna czy przednia ściana??na przedniej scianie to ok ja tez mam na przedniej scianie lozysko moze tak byc i to jest ok, najwazniejsze zeby to nie bylo lozysko przodujace
hehehe ja mimo ze mam na przedniej scianie lozysko, to mlodego czuje BARDZO wyraznie przez caly dzien