reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

reklama
Ankusch cieszę się że ok u Was:)
Margana kochana trzymaj się, leż dużo i najlepiej nic nie rób!! Dobrze, że masz dobrego lekarza i od razu pessara założył!!!!!

Ankush ciesze sie ze wyniki prawidlowe

Margana trzymaj sie dzielnie, mam nadzieje ze leki pomoga i obejdzie sie bez szpitala, trzymam kciuki, dbaj o siebie.

Ja ide do lekarza w sobote, wlasciwie to nie mialam planowanej wizyty ale stwierdzilam ze nie wytrzymam kolejnych 6 tyg wiec ide prywatnie, poprzednia mialam 4 tyg temu i juz nie moge sie doczekac nastepnej.

Jestem spowrotem. Jest kiepsko. Te objawy co miałam to jednak skurcze. Dziecko leży główką na pessarze i gdyby nie on to już bym urodziła. Dostałam oczywiście Fenoterol i Isoptin na razie w najmniejszej dawce i zobaczymy czy podziała. Jutro mam zadzwonić i powiedzieć jak się czuję. Lekarz nie wyklucza mozliwości szpitala jak leki nie pomogą, tylko się martwi, bo nie ma w szpitalach miejsc.
Dostałam opierdziel, ze nie zadzwoniłam od razu. Kurdę, nie sądziłam, ze to takie poważne, nie czułam takich twardnień i ciągnięc jak on opisywał. W końcu pierwszy raz jestem w ciąży!

ankusch świetnie, ze wszystko dobrze!
kochana ty odpoczywaj a jak trzeba bedzie to cisnij o to zeby dzieciu sterydki dac na plucka jakby chcial ci wczesniej wylazic...i lez z dupcia u gory. Popros meza zeby ci lozko na klockach polozyl wowczas bedziesz miala wyzej nogi i maly ci szyjke odciazy.

Trzymaj sie kochana sie nie stresuj na zapas i odpoczywaj a my tu kcikasy trzymamy za Was.

Dzięki wielkie dziewczyny za wsparcie! Póki co to mi strasznie smutno i wściekła jestem. Mam nadzieję, ze leki wystarczą.

ankusch - nie myśl teraz teraz o porodzie, tylko się denerwujesz. Do listopada jeszcze kawałek.

Margana
- to leż i jeszcze raz leż, po Twojej wizycie ja jestem przerażona, co usłyszę we wtorek.

reklama
margana 3maj sie zdrowo, aby malenstwo zostalo na swoim miejscu jak najdłużej! Sama bylam na Fenoterolu i u mnie sprawdzil sie do samego końca w pierwszej ciazy. Wierze ze i was zatrzyma w dwupaku :)

Do góry