reklama
Gratuluje udanej wizyty, najważniejsze, że dzidziuś zdrowy.
Powiedz mi proszę, cała skóra cię swędzi, czy partie. Pytam, bo mnie często nogi swędzą i raniona - nie wiem czy powinnam się martwić?
mnie najbardziej swędzą nogi (zaczyna się od stóp a potem całe nogi) czasami reszta ciała ale najbardziej dokuczają nogi i troszkę ręce.
witam. Wczorajsza wizyta pomyslna, wszystko w porządku, dzidzia pięknie skacze i co najważniejsze Córcia!! Yupii!! a tak wszyscy mówili że będzie synek i co?? Figa z makiem będzie córa jak nic, tak sie nam ładnie rozłożyła że lekarz na 100% był pewien
Gratuluję córuni
Ja idę jutro, ciekawe czy młode pokaże, co ma między nogami
Trzymam kciuki i czekamy na wieści
mnie najbardziej swędzą nogi (zaczyna się od stóp a potem całe nogi) czasami reszta ciała ale najbardziej dokuczają nogi i troszkę ręce.
Dzięki za informację. A przed ciążą też skóra cię swędziała? Codziennie masz tak?
ankusch
Fanka BB :)
hehh my też wczoraj wizytę mieliśmy i tak jak wam super nóżki rozłożyła mała..:-)witam. Wczorajsza wizyta pomyslna, wszystko w porządku, dzidzia pięknie skacze i co najważniejsze Córcia!! Yupii!! a tak wszyscy mówili że będzie synek i co?? Figa z makiem będzie córa jak nic, tak sie nam ładnie rozłożyła że lekarz na 100% był pewien
A wszyscy mi też chłopa wmówili ale jestem szczęśliwa z córci bo to moje marzenie było od zawsze..:-)
z wtorkowej wizyty: maleństwo rośnie zdrowo, wszystko dobrze się rozwija; Pani doktor powiedziała, że da mi popalić bo juz teraz strasznie się wierci i kopie; Niestety, do badania ułozyło się tak, że od zadnej strony nie szło dojsc aby zobaczyc co ma miedzy nóżkami; Jeszcze nie chce abyśmy wiedzieli ;-(
Jestem z wizyty bardzo zadowolona, nie to co z ostatniej; Naprawde duzo sie dowiedziałam ;]
Jestem z wizyty bardzo zadowolona, nie to co z ostatniej; Naprawde duzo sie dowiedziałam ;]
Ssabrinaa
Podwójna Mama ☺️
Justynaz super ze wizyta Ci sie udala no i najwazniejsze ze dzidzia jest zdrowa a plec moze sie uda nastepnym razem jesli dzidzia pozwoli ;-):-)
mysza agutek poczytajcie o tej choleostazie, bo moze byc ona przyczyna tego uporczywego swedzenia. Nie zycze tego i mam nadzieje ze gin znajdzie inna przyczyne
Polecam kremy czy olejki do kąpieli dermatologicznej np Oillan. Ja zakupilam sobie dzis z tej serii olejek do kapieli
Oceanic Pharmaceutic: Oillan
W opisie jest info ze pomagaja przy swedzacej skórze.
Mnie swedzi tylko brzuszek i tylko czasami, jak np 2 dni z rzedu nie posmaruje skóry kremem. Za niedlugo w ruch pójdzie oliwka, tylko musze sobie przygotowac majtki zakladane na brzuch, bo ta oliwka strasznie brudzi ubrania Wiec wole zeby brudzila majtki
Polecam kremy czy olejki do kąpieli dermatologicznej np Oillan. Ja zakupilam sobie dzis z tej serii olejek do kapieli
Oceanic Pharmaceutic: Oillan
W opisie jest info ze pomagaja przy swedzacej skórze.
Mnie swedzi tylko brzuszek i tylko czasami, jak np 2 dni z rzedu nie posmaruje skóry kremem. Za niedlugo w ruch pójdzie oliwka, tylko musze sobie przygotowac majtki zakladane na brzuch, bo ta oliwka strasznie brudzi ubrania Wiec wole zeby brudzila majtki
reklama
Ja już po wizycie, wszystko w najlepszym porządku, dzidzia rośnie i prawdopodobnie jest DZIEWCZYNKĄ!!!!!!!!! lekarz nie jest pewien na 100% i nie podpisałby się pod tym, ale mówi, że jajek na razie nie widać, także zobaczymy czy za miesiąc jajka nagle nie urosną ;-) zdjęć fajnych nie mam, bo standardowo, tak jak na ostatniej wizycie było ustawione tyłem i obracało się głową więc nawet nie szło zmierzyć, ale kość udowa trochę dłuższa niż na ten czas ciąży, może będzie wysoka, po rodzicach, obwód główki i brzuszka też ok. Następna wizyta za miesiąc :-)