reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

reklama
My też mamy nagrane na filmiku z badania rekonstrukcje 3D, ale ilekroć je widzę, to śmieję się, że to mały kosmita, bo uszy ma nisko osadzone, czaszeczkę taką wydłużoną i nie w pełni skostniałą (na czółku), chyba jednak bardziej jestem przyzwyczajona do 2 D.

Zazdroszczę Wam tych wizyt teraz, moja dopiero za 2 tygodnie zwariuję do tego czasu ;) Zwłaszcza, że USG mam 22.06 ale chyba sobie jutro przełożę na wcześniej, jeśli to możliwe ;)

Też mam dopiero 20 czerwca USG, a do tej pory miałam co 2 tygodnie, ciężko mi będzie wytrzymać, ale damy-y radę :cool2:

Ja mam wizytę jutro ale w karcie mam wpisane że to kontrola więc w planach usg nie ma ;( ale może jak poproszę... już ponad miesiąc od ostatniego usg więc chciałabym podejrzeć bąbla

Wy to juz tuz,tuz wizyty a Ja dopiero USG bede miec 30 czerwca :tak: no ale juz za tydzien 6 czerwca ide na wizyte do poloznej i bedziemy sluchac serducha :-D
Za dziewczyny ktore bede miec tutz,tuz wizyte trzymam mocno kciuki &&&&&&&&& :-D

reklama
gratuluje dziewczeta udanych wizyt:)

Ja podobnie jak Gola dopiero za 3tygodnie...ech...to bedzie to kluczowe USG dla mnie aczkowliek jestem dobrej mysli;) i tak sie bede stresowac i tak:d nie ma bata:d heheheheh

Do góry