reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

onanana super ze wizyta byla udana no i ze z dzidzia wszystko wporzadku jest :-)
angie80 super ze bylas na tym 3D,to jest fajna sprawa podgladac dzidzie w takim obrazie juz bardziej realnym :-D

Ostatnia edycja:
reklama
onanana ja tez mam chyba ADHD Hehe moja gin mówi że jestem tak szybka że za mną nie nadąża a jak dzidzie oglądaliśmy to stwierdziła że ma po mamusi też takie rozbrykane hehh ciekawe czy we wtorek pokaże co tam ma między nóżkami..:-)
hehe cierpimy chyba na tą samą przypadłość:-D Wczoraj jak przyszliśmy od gina to ja w kuchni zaczęłam coś sprzątać, chodziłam z kąta w kąt, coś szykowałam, a to usiadłam , a to znów do kuchni a D. się ze mnie śmiał i tylko kazal już posadzić tyłek. No i faktycznie chyba coś w tym jest z tym ADHD:-D

onanana, ja się też tak czuję hehehe, żartuję :-) jak będziesz mocno kciuki trzymać za wizytę, to się nie obrażę ;-);-)
Kochana jasne że będzięMY trzymać kciuki, chociaż zalożę się że wszystko jest ok u Was:-D Ciekawe czy zobaczycie co między nóżkami??

Dziękuję za miłe slówka;*
Angie, super że byliście na 3D!! Wrzucisz nam jakąś foteczkę pooglądać?? My też chcemy sie wybrac ale stwierdziliśmy ze jeszcze poczekamy troszkę aż Bąbel podrośnie:-)

Angie, super że byliście na 3D!! Wrzucisz nam jakąś foteczkę pooglądać?? My też chcemy sie wybrac ale stwierdziliśmy ze jeszcze poczekamy troszkę aż Bąbel podrośnie:-)

No to postanowilismy sie pokazac :-)
Snapshot 4 (28-05-2011 00-14).pngSnapshot 5 (28-05-2011 00-15).png

Ostatnia edycja:
angie80 ale super widac maluszka,super zdjecia no i jaka pamiatka :-)
A Ja wczoraj dostalam list ze szpitala o wynikach z testu PAPA'S no i wszystko jest wporzadku wyszlo mi ze jest niskie ryzyko zachorowania:-D Szczesliwa jestem jak nigdy :-)

Ssabrinaa, super, że wyniki są dobre :-) Ja też dzień przed moimi urodzinami miałam USG genetyczne i się dowiedziałam, że wszystko jest OK - najlepszy prezent ;-)

Ja już byłam na 3d, ale za miesiąc jadę jeszcze i nagram sobie filmik :) fajnie będzie pamiątka i mamie pokaże.

onanana super, ze z dzidzią wszystko w porządku!

angie80 fajnie, że dzidzia zdrowa i miałas mozliwość iść na wizytę w Polsce. To jednak uspokaja:-)

Ssabrinaa gratuluję dobrego wyniku!

reklama
Ssabrina super ze wyniki dobre.
Margana masz racje, bylam bardzo zadowolona ze udalo mi sie zrobic te badania w Polsce, zaraz lepiej sie czuje wiedzac ze wszystko dobrze.

Ostatnia edycja:
Do góry