reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

Witam, byłam dziś u lekarza i przed wizytą tak się bałam, że coś będzie nie tak, że aż się poryczałam. Niestety nie miałam usg ale słyszałam jak dzidzi bije serduszko i się uspokoiłam. Usg mam w piątek i pewnie znowu będe się stresować. Jak ja bym już chciała urodzić....

reklama
Inka20 ja mam wizyte za 2 tyg też doczekać się nie mogę jak serduszko usłyszę...a wogóle to też bobasa to już bym chciała a tu jeszce tyle:-) beksa to ja też jestem zawsze byłam ;-)zastanawiam się jak to bedzie jak będe rodzic będe rodzic i beczec a na sam szpital łezki mi lecą...hehheh

Ja tak reaguję dlatego, że 3 lata temu straciłam dziecko i teraz się strasznie boję i martwię o mojego maluszka... Najgorzej jest przed wizytą u lekarza. No ale muszę wierzyć, że tym razem wszystko się uda:)

Inka, chyba zdecydowana większość z nas na listopadówkach jest po stracie więc każda się tutaj martwi podwójnie, nie jesteś sama :-)

Inka spokojnie, wszystko będzie dobrze, zobaczysz;) Uda się wszystkim mamusiom listopadowym;) Trzymam kciukasy za Was i za mnie;****
Gratuluję słuchania bicia serduszka maleństwa;)

Trzymam kciuki za dziewczyny, które mają dziś wizytę bo pamiętam, że dziś środa;))))

Byłam wczoraj na usg i młodego zabrałam ze soba zaraz po złobku.Gin jakis taki niezbyt zadowolony był,ale nie wiem co mu to przeszkadzało,przecież mnie już nie badał W sumei nic ciekawego nie powiedział tyle tylko,ze przezierność ok,ale noska nie widział,bo się dzidziuch nie chciał odwrócić.Resztę informacji niemal siłą wyciągałam A tyle co się dowiedziałam to,ze młode ma 7,5 cm i się rozwija prawidlowo jak na 13 tc-rączki i nóżki są Chociaż on mi w piątek obliczył,ze to 11 tc,ale mówiłam,ze 13,bo przeciez mam suwaczek nie.Na zdjęciu w ogóle pokazało,ze 13tyg i 4 dni ciąży,a resztę niezbyt widac,więc nawet nie wklejam Kurcze a już takie dobre wrażenie zrobił na mnie w piątek,a tu znów mam mieszane uczucia
Ale dzisiaj idę jeszcze prywatnie i mam nadzieję,ze to będzie ten właściwy gin i więcej się dowiem,bo ja mam jakieś obawy,bo ta głowa jakas taka wielka no i ten nosek oby zobaczył no i m ma iść ze mną,oby zdążył.

Trzymam kciuki za dziewczyny ,które tez mają dzisiaj wizyty!

Jak już pisałam idę jutro i im bliżej tym większy stres, a za dzisiejsze wizyty trzymam mocno kciuki.

EDIT Dziewczyny pytanie trochę nie w temacie dlaczego suwaczek pokazuje 12tc jak dziś zaczyna się 13 jak to się liczy?

Ostatnia edycja:
reklama
Madzia no to nieciekawy ten lekarz wczoraj no ale dobrze ze masz jeszcze dzisiaj wizyte :-D
Trzymam mocno kciuki za pozostale dziewczyny &&&&&&&&&& :-D

Do góry