reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

agalodz nio i oczywiście kochana gratuluję synusia!! :) A ja dziewczyny też mam jakoś przeczucie, że to chłopczyk :)

reklama
Gola84 super fotki !! :tak: albo mi się wydaje, albo na ostatnim zdjęciu maleństwo ssie kciuka ?? :-p

Mnie dziś też powiedzieli (babeczka na targu) "dobrze wyglądasz... chłopak będzie"... a ja chłopięcego imienia też nie mam :-p dla 2 dziewczynek by było... ale gorzej z chłopcem :-p

A który to tydzień, ze już znasz płeć? Ja czekam i czekam na te wyniki, nie mogę się doczekać... wariuję powoli.. chcę wiedzieć, czy wszystko z moim maluchem będzie okej...

Jestem w 13 tygodniu i dlatego plec jest na 85 procent.to badanie robil doskonał genetyk i raczej sie nie myli..choc szczerze powiem ze myslałam ze bedzie dziewczynka dla chłpca to ja tez nie mam imienia:)

Ostatnia edycja:
Gratuluje udanych wizyt :happy2: Ja płeć poznam 6 czerwca na połówkowy,a więc jeszcze troszke musze poczekac:-)

Dziewczyny, dziękuję-my;) bardzo, haszkal, Poxo, Ewa87 - dziękuje-my:)

Wiecie, na USG, między nóżkami widziałam kreseczkę, ale ja przejęta w ogóle samym badaniem nawet nie spytałam o płeć ;), przeczucie mi mówi, że w brzuszku mieszka mały Jaś/Igorek ;) Choć płeć jest dla mnie zupełnie nie istotna :)

PS pogoda na Śląsku na razie barowa :/

reklama
Ja idę 31 maja ciekawa jestem czy pokaże dzidziuś co ma między nóżkami w ogóle nie mam przeczucia co będzie chciałabym córcię bardzo:) ale mówię raz córciu raz synku..:) imię dla córci mam Martynka już mi się podobało jak jeszcze w ciąży nie byłam także łatwiejsza byłaby sprawa..:-D
ale jak będzie synek tez będe się cieszyć tylko problem z imieniem żadne się nie podoba albo w rodzinie już takie jest albo się nie podoba a rodzina odromna i chlopów dużo..:wściekła/y:
mam termin na 2 listopada ale chciałabym w październiku się obrobić...zobaczymy co na to maluszek..:-)
miłego dnia :-)

Do góry