Ssabrinaa
Podwójna Mama ☺️
andrzelika i kasiente superrrrrrr wiesci :-) niech sobie rosna te wasze bobaski :-) kasiente i oczywiscie ze Cie nie wyrzucimy,zostajesz i juz
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
u mnie tylko połówkowe robiąAniaSm jak to czerwca? Łłłłóoooo rany! Widze ze tam u Was szybciej mozna zdązyć urodzić niż doczekać się "normalnej" opieki medycznej. Współczuje!
to pewnie będziesz mieć więcej niż jedno :-)Ja dostalam pismo ze szpitala ze na pierwsze USG mam sie zglosic 10 maja (14 tyd)
bardzo się cieszę że wszystko w porządku :-)Już wróciłam i mam dobre wieści dzidzia dobrze się rozwija ma już piękne nóżki rączki i główeczke mierzył mi przezierność karkową i mówił, że jest dobra moja fasolina w 11tyg ma 4,6 cm powiedział, że już raczej będzie dobrze, ale mówił, że dla wszelkiego wypadku nie zaszkodzi brać jeszcze z miesiąc luteine
Dziewczyny też wam życze dobrych wieśći dajcie znać trzymam kciuki
super wieści ,no i nie możesz się denerwować bo dzidzia to czuje jak sama widziałaś po ciśnieniu ;-)sorki laski ale zamulilam u mnie tez extra dziecko starsze o tydzien i wychodzi mi termin na 30.10.+/-3dni, ale mam nadzieje ze mnie nie wyrzucicie? dziecie ma 5,1cm, kosc nosowa obecna przeziornosc super i takie ruchliwe to dziecko moje ze w szoku bylam ze stresu cisnienie skoczylo mi do 150/100 wiec dziecku tez serducho mocniej zabilo, ale jak juz widzialam ze jest dobrze to mu serducho sie uspokoilo a mi cisnienie spadlo do 130/80 wiec wszystko git nastepna wizyta 23.05