reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

reklama
AniaSm jak to czerwca? Łłłłóoooo rany! Widze ze tam u Was szybciej mozna zdązyć urodzić niż doczekać się "normalnej" opieki medycznej. Współczuje!
u mnie tylko połówkowe robią
Ja dostalam pismo ze szpitala ze na pierwsze USG mam sie zglosic 10 maja :) (14 tyd)
to pewnie będziesz mieć więcej niż jedno :tak::-)
Już wróciłam i mam dobre wieści dzidzia dobrze się rozwija ma już piękne nóżki rączki i główeczke :p mierzył mi przezierność karkową i mówił, że jest dobra moja fasolina w 11tyg ma 4,6 cm :) powiedział, że już raczej będzie dobrze, ale mówił, że dla wszelkiego wypadku nie zaszkodzi brać jeszcze z miesiąc luteine :)

Dziewczyny też wam życze dobrych wieśći dajcie znać trzymam kciuki :)
bardzo się cieszę że wszystko w porządku :-)
sorki laski ale zamulilam;) u mnie tez extra:) dziecko starsze o tydzien i wychodzi mi termin na 30.10.+/-3dni, ale mam nadzieje ze mnie nie wyrzucicie? dziecie ma 5,1cm, kosc nosowa obecna przeziornosc super:) i takie ruchliwe to dziecko moje ze w szoku bylam;) ze stresu cisnienie skoczylo mi do 150/100 wiec dziecku tez serducho mocniej zabilo, ale jak juz widzialam ze jest dobrze to mu serducho sie uspokoilo;) a mi cisnienie spadlo do 130/80;) wiec wszystko git:) nastepna wizyta 23.05:)
super wieści :tak: ,no i nie możesz się denerwować bo dzidzia to czuje jak sama widziałaś po ciśnieniu ;-)

Dziewczyny super wieści!!! Bardzo się cieszę, ze u Waszych maleństw wszystko oki:-) Widać, że dobrze tym kruszynkom w Waszych brzuszkach:tak:My mamy wizytę dopiero 5 maja i już nie możemy się doczekać;-)

Dziewczyny, rewelacyjne wiadomości, gratuluję Wam wszystkim. Trochę spokoju na jakiś czas :)

Ja jutro o 11:00 mam wizytę, przez to spać nie mogę. Mam nadzieję, że wszystko u mnie też będzie dobrze.

andrzelika, kasiente gratuluję!!!!!!!

Dziewczynki, ja byłam wczoraj w domu 22:30! W gabinecie byłam prawie godzinę, nio i nie weszłam o czasie.

Z moją dzidzią wszystko OK!

Widziałam rączki, nóżki, słyszałam serduszko, ruszało się (tak to wygląda jakby się wierciło, albo ziewało i przeciągało;-) ), ale okazało się, że lekarz mi podał zły tydz ciąży dwa tygodnie temu (nie wiem czy pamiętacie, ale od początku pisałam, że coś mi nie pasowało i uważałam, że termin powinien być później;-)

Tak więc jestem w 10 będę zaczynać 11 tc, a termin mam na 14 listopad z tendencją, do tego, że będzie to raczej na 100% połowa listopada lub troszkę później:)

A moje maleństwo ma 3 cm i 6 mm :-D śmiałam się bo gin w pewnym momencie powiedział: "Ooo, a tu nam maluszek ręką macha " - i rzeczywiście dziewczyny tak to wyglądało, szoook! i radość !!

PS Kasiente, ja miałam ciśnienie 159/100 także nawet mi w kartę ciąży nie wpisywał, bo nigdy w życiu takiego nie miałam :)

Przedstawiam Wam Jasia/ Igorka/ Mikołaja lub Polę/Zuzię/Hanię/Karolinkę/Julkę ?? ;-)

Załączniki

• DSC_0211.jpg
    DSC_0211.jpg
    47 KB · Wyświetleń: 57
  • DSC_0214.jpg
    DSC_0214.jpg
    54,8 KB · Wyświetleń: 57
Gola na piękny bąbelek.
Dziewczyny syper wieści:tak:

Ja następną wizytę mam 13.maja na nfz i 18 maja prywatnie idę,także jeszcze miesiąc musze poczekać.

reklama
Madzia737 dziękuję badzo :-)

Będę trzymać za Ciebie kciukasy, ale na pewno i tak jest wszystko dobrze:)

pozdrawiam-y;)

Do góry