juz zacisniete:-)na pewno bedziesz miala super widoczkitrzymajcie kciukasy, bo na 13.00 mam gina
reklama
trzymamy, daj koniecznie znać po!trzymajcie kciukasy, bo na 13.00 mam gina
Sara_R
Fanka BB :)
Ja idę jutro do gina, ale tylko po L4.
A czy waszym zdaniem zbyt częste USG jest szkodliwe dla dziecka? Ja miałam robione już 4 razy, na każdej wizycie, czy to nie za dużo?
Jutro idę do lekarza i nie wiem czy bedzie chciał USG robić, a ostatnie miałam 13.04.
A czy waszym zdaniem zbyt częste USG jest szkodliwe dla dziecka? Ja miałam robione już 4 razy, na każdej wizycie, czy to nie za dużo?
Jutro idę do lekarza i nie wiem czy bedzie chciał USG robić, a ostatnie miałam 13.04.
trzymajcie kciukasy, bo na 13.00 mam gina
Ja także bardzo mocno trzymam kciuki
Sara_R ja także miałam już robione 4 razy ,każdego gina którego sie pytałam to mówił ,że nie jest to szkodliwe. Ja nastepne pewnie bedę miała 26 bo wtedy mam następną wizyte.
Ssabrinaa
Podwójna Mama ☺️
Kciukasy zacisniete &&&&&&&&& Daj znac po wizycie :-)trzymajcie kciukasy, bo na 13.00 mam gina
AniaSm
Fanka BB :)
dostałam pismo z kliniki że mam się stawić na usg 15 czerwca hehehe
dostałam pismo z kliniki że mam się stawić na usg 15 czerwca hehehe
Ja dostalam pismo ze szpitala ze na pierwsze USG mam sie zglosic 10 maja (14 tyd)
reklama
Ssabrinaa
Podwójna Mama ☺️
A ja dopiero jutro ide do poloznej i ciekawa jestem jak wysle list polozna do szpitala to na kiedy ja dostane swoje pierwsze USG ale licze tak na drugi tydzien maja no ale zobaczymy,wsumie ostatnim razem szybko dostalam list ze szpitala wiec moze tym razem tez sie jakkos uwina z tym
AniaSam cale szczescie ze bylas prywatnie i pierwsze USG masz za soba a ta date co Ci dali to jest az smieszne na pierwsze USG.......no ale przepisy-przepisami co kraj to inny obyczaj
AniaSam cale szczescie ze bylas prywatnie i pierwsze USG masz za soba a ta date co Ci dali to jest az smieszne na pierwsze USG.......no ale przepisy-przepisami co kraj to inny obyczaj