Dziewczyny, jednak wydaje mi sie ze po odstawieniu Fenoterolu juz teraz Juliannie ciezko byloby dotrwac do 39TC. A ustalac CC juz teraz? chyba lekarze chca poczekac jeszcze zeby sie maluch wiecej rozwinol.
reklama
AnnaJ007
Fanka BB :)
Ustalić termin cc na 39 tydzień, a dziecko niech się rozwija dalej. A Julianna wyraźnie napisała żeby przyjechała na cc jak będzie miała skurcze...Jeśli planowane jest cc to nie czeka się do rozpoczęcia akcji porodowej!!!! Lepiej zrobić cc w spokoju, znieczulić spokojnie niż czekać aż poród się zacznie!!!!Julianna czy u Ciebie jest tylko jeden szpital????
Podpytaj swojego lekarza o to cc i czekanie do skurczy!!!
Chyba że liczą że się jeszcze dziecko obróci i wtedy poród naturalny, bo z małowodziem nie wiem jak jest-czy można naturlnie czy nie.
Podpytaj swojego lekarza o to cc i czekanie do skurczy!!!
Chyba że liczą że się jeszcze dziecko obróci i wtedy poród naturalny, bo z małowodziem nie wiem jak jest-czy można naturlnie czy nie.
Ssabrinaa
Podwójna Mama ☺️
Julianna no to czekamy na rozpoczecie akcji :-)
nimfii no to powodzenia jutro i milego podgladania syneczka Ci zycze ;-):-)
nimfii no to powodzenia jutro i milego podgladania syneczka Ci zycze ;-):-)
Hej! Ja już po wizycie. Malutka waży 2160, czyli nieźle śmignęła od ostatniego razu. Wszystko jest ok, główka nisko, ale szyjka długa i twarda, ilość wód w porządku. Jeżeli nic się nie zmieni i Mała nie będzie się pchała na świat wcześniej, to mam wyznaczony termin CC na 14.11.
Ssabrinaa
Podwójna Mama ☺️
kachutka super wiesci,teraz niech spokojnie Twoja malutka czeka a do 14.11 juz niedaleko :-)
kachutka super wiesci,teraz niech spokojnie Twoja malutka czeka a do 14.11 juz niedaleko :-)
No właśnie teraz do mnie dotarło, że to już tak blisko, miesiąc śmignie i będzie Dzidzia
Justanka212
Zaciekawiona BB
Kachutka super wiesci lez, pachnij i czekaj do 14
Ja tez juz po wizycie i sprawa wyglada tak w ten piatek czyli 14.10 ide na KTG i jesli nie wyjda zadne skurcze to 21 klade sie do szpitala i najpewniej 24 cc a jesli wyjda jakies skurcze to pewnie od razu szpital i w przeciagu tygodnia cc. Generalnie lekarz powiedzial ze do 25 bedzie juz po wszystkim
Ja tez juz po wizycie i sprawa wyglada tak w ten piatek czyli 14.10 ide na KTG i jesli nie wyjda zadne skurcze to 21 klade sie do szpitala i najpewniej 24 cc a jesli wyjda jakies skurcze to pewnie od razu szpital i w przeciagu tygodnia cc. Generalnie lekarz powiedzial ze do 25 bedzie juz po wszystkim
Gola84
Fanka BB :)
Julianna cieszę się, że wszystko w porządku, teraz tylko czekać na pojawienie się dzidziusia Co do terminu CC, popytaj jeszcze gina
Justanka wow, to już niedługo i maleństwo będzie z Wami!!!!! Trzymaj się cieplutko
nimfii na pewno już nie możesz się doczekać jutrzejszego USG ! - powodzonka!!
Kachutka super, że wszystko dobrze i córunia ślicznie przybiera
Justanka wow, to już niedługo i maleństwo będzie z Wami!!!!! Trzymaj się cieplutko
nimfii na pewno już nie możesz się doczekać jutrzejszego USG ! - powodzonka!!
Kachutka super, że wszystko dobrze i córunia ślicznie przybiera
reklama
Kachutka super ze mala zdrowo rosnie i wszystko dobrze
Julianna no to trzymamy kciuki zeby maluch jeszcze troszke poczekal a najlepiej jakby sie obrocil
Justynka juz faktycznie niewiele Ci zostalo, trzymam kciuki
Nimfii powodzenia na jutrzejszej wizycie, ja tez jutro usg i juz nie moge sie doczekac.
Julianna no to trzymamy kciuki zeby maluch jeszcze troszke poczekal a najlepiej jakby sie obrocil
Justynka juz faktycznie niewiele Ci zostalo, trzymam kciuki
Nimfii powodzenia na jutrzejszej wizycie, ja tez jutro usg i juz nie moge sie doczekac.