reklama
jest u mnie więcej niż jeden szpital.
Przypuszczam, że zgłoszenie się , gdy skurcze będą co 10 minut, dłużej niż godzinę w normalnych ( czyt. poród naturalny) okolicznościach nie ma miejsca. Z tego, co kojarzę to przy porodzie naturalnym skurcze co 5 minut są wyznacznikiem rozpoczęcia się całej akcji. Może więc to jest ich zabezpieczenie czasowe....? Nie wiem. Jutro zadzwonię może do innego szpitala i popytam. Na tą chwilę od 6;30 jestem bez fenoterolu i nie ma tragedii. Może nawet uda mi się przenosić go do listopada ^^
Przypuszczam, że zgłoszenie się , gdy skurcze będą co 10 minut, dłużej niż godzinę w normalnych ( czyt. poród naturalny) okolicznościach nie ma miejsca. Z tego, co kojarzę to przy porodzie naturalnym skurcze co 5 minut są wyznacznikiem rozpoczęcia się całej akcji. Może więc to jest ich zabezpieczenie czasowe....? Nie wiem. Jutro zadzwonię może do innego szpitala i popytam. Na tą chwilę od 6;30 jestem bez fenoterolu i nie ma tragedii. Może nawet uda mi się przenosić go do listopada ^^
AnnaJ007
Fanka BB :)
Julianna trzymam kciuki żeby chociaż jeszcze 2 tygodnie mały w brzuchu siedział)))
Zadzwoń do swojego gina i zapytaj o tą sytuację.
Zadzwoń do swojego gina i zapytaj o tą sytuację.
Ssabrinaa
Podwójna Mama ☺️
Justanka super wiesci,przynajmniej wiesz co i jak i znasz mniej wiecej date porodu ;-)
angie powodzenia &&&&&&&&&& :-)
angie powodzenia &&&&&&&&&& :-)
reklama
Katerinka_2
podwójnie szczęśliwa mama
zrobiłam to badanie po 34 t.c.
zaraz zaraz, chyba Paciorkowca??(GBS) a nie gronkowca?
zaraz zaraz, chyba Paciorkowca??(GBS) a nie gronkowca?