reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

Ssabrinaa, Bryszka gratuluję udanych wizyt,:tak:

ja dziś wybieram się na wizytę nie mogę się już doczekać oj a gdzie tam do 17.30 a na pewno jeszcze się przeciągnie to wejdę po 18stej :szok:

reklama
Ssabrinaa, Bryszka ciesze sie ze dzidzie zdrowo rosna.

mirelka trzymam kciuki

ja jutro wybieram sie na drugie i ostatnie irlandzkie usg, ciekawa jestem co mi tam powiedza, juz nie moge sie doczekac.

Ssabrinaa, Bryszka gratuluję udanych wizyt,:tak:

ja dziś wybieram się na wizytę nie mogę się już doczekać oj a gdzie tam do 17.30 a na pewno jeszcze się przeciągnie to wejdę po 18stej :szok:

Kciuki zaciśnięte &&&&&&&&&&&&, powodzenia.

Ja jutro o 11.00 mam wizytę!!!! AAAaaaaaaaaa, mam nadzieję, że będzie dobrze i przez te skurcze szyjka mi nie poleciała.

dzięki dziewczyny za kciuki przydały się wszystko ok szyjka trzyma też się bałam czy wszystko będzie dobrze a to dlatego że jak dużo chodzę to czuję dziwny ucisk w podbrzuszu no a powodem tego jest to że mała jest już główką w dół i temu odczuwam taki ucisk mam się po prosu oszczędzać i tyle a waży już 1500g:tak:
agutek, angie80 trzymam kciuki, powodzenia;-)

Ssabrinaa, Bryszka, Mirelka Super że wizyty udane..:-)

Ja tez byłam wczoraj na wizycie usg 3/4 d gdzie mąż mnie zapisał w prezencie na 4 rocznicę ślubu a że się nie udała tydzień temu to wczoraj...tam bez problemu w tym tc zrobił mi super lekarz jestem zadowolona....:-)

Nasze słoneczko Martynka…:-)zakrywała buźkę rączkami ale troszkę zobaczyliśmy i zdaje mi się że czysty tatuś będzie..:)…jestem szczęśliwa że mogłam ją zobaczyć a już niedługo będę mogła ją przytulic…:-)
Prawidłowo się rozwija i wszystkie narządy pracują……:-)serducho 162/min
Waga mojego słodkiego ciężaru 2,196 g :-)
U mnie wód płodowych 19cm czyli jak lekarz stwierdził z górnej półki mam …:-)
Położenie podłużne główkowe czyli już tak zostanie prawidłowe..:-)
Jestem bardzo zadowolona z wizyty chociaż kosztowało to 200zł ale mam kilka zdjęć i filmik super pamiątkę i moją kochaną buźkę zobaczyłam..będzie mi się łatwiej rodzić :-)
A to wstydziuch mój kochany...:-D

Załączniki

• 3d.jpg
    3d.jpg
    17,4 KB · Wyświetleń: 36
  • mart.jpg
    mart.jpg
    15,9 KB · Wyświetleń: 44
  • 4d.jpg
    4d.jpg
    14,3 KB · Wyświetleń: 39
reklama