reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

Ssabrina gratuluję udanej wizyty! Brzuszki rzeczywiście różnie rosną, a badanie glukozki przyda sie. Przynajmniej będziesz spokojniejsza. Życzę powodzenia na badanku!

reklama
Ssabrinaa gratuluję udanej wizyty, super, że synuś ładnie rośnie:) Z wielkością brzucha , kształtem to długa historia. Niejednokrotnie się zdarza mały brzuś = duuże dzieciątko, duży brzuś = dzidź z przeciętną wagę, bądź malutki, od ilości wód płodowych też to podobno zależy. Trzymam kciuki za krzywą, niedobre to jest jak jasna cholera, ale przeżyć się da ;-)buziory:*

Witam mamuśki!
i ja po wizycie ... szyjka się trzyma dzidzi rośnie serduszko bije jak dzwon ;)
Od teraz mam wizyty co 15 dni do tej pory miałam co 30.
Co do brzuszka ja mam nie za wielki a dzidziol podobno sporawy(usg przyblizyło TP o dwa tygodnie) to sprawa bardzo indywidualna, jedyny minus małego brzucha to taki że czasem ruchy dziecka wręcz sprawiaja ból, no ale na to wpływu nie mamy.

Witam mamuśki!
i ja po wizycie ... szyjka się trzyma dzidzi rośnie serduszko bije jak dzwon ;)
Od teraz mam wizyty co 15 dni do tej pory miałam co 30.
Co do brzuszka ja mam nie za wielki a dzidziol podobno sporawy(usg przyblizyło TP o dwa tygodnie) to sprawa bardzo indywidualna, jedyny minus małego brzucha to taki że czasem ruchy dziecka wręcz sprawiaja ból, no ale na to wpływu nie mamy.

Gratuluję owocnej wizyty :)

reklama
Do góry