kasiente
Fanka BB :)
myslalam o Tobie dzisiajhey dziewczyny ja wczoraj byłam u gina i wszystko ok z małym tylko rośnie w zawrotnym tempie, waży już 2,5kg, a tu jeszcze dwa miesiące ponoć przybierze do 1,200kg na miesiąc będzie dziecko ponad 4 kg lekarz już jest coraz bardziej tego pewien tym bardziej mówi, że wygląda na masywne po brzuszku i główce no i wychodzi o 2 tyg większy z wyprzedzeniem, chociaż podałam dokładny dzień miesiączki. Lekarz powiedział, że tak za 1,5 miesiąca powie dokładnie co zrobimy, bo jeśli dziecko za 4 tyg nadal tak będzie rosło zrobi mi cesarkę stwierdził, że będzie to bezpieczniejsze tym bardziej, że jestem po poronieniach i nie będziemy ryzykować, ja co prawda wolałabym poród naturalny, chociaż nie którzy chwalą cesarkę, ale moim zdaniem dłużej się dochodzi do siebie po niej. Zobaczymy ważne żeby mały zdrowy wyszedł.
Już coraz bliżej, ale jestem podekscytowana coraz bardziej,a mój ciągle mówi, że nie może się doczekać syna
Rzeczywiscie malec pokazny bardzo!!!! To duze dziecko masz juz! W zasadzie jak sie tak rozwija szybko to moze ze urodzisz wczesniej
Pamietaj ze wszystko dla dziecia wiec i cesarka jak bedzie potrzebna to nie walcz z tym
Dobrze ze u was wszystko wporzo ja na wizyte za 1,5 tygodnia tez cos czuje ze z dwa kilosy moj maly ma bo brzuchol ciezszy