reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

Gola - myślę, że cukier był efektem podjadania...jutro będzie lepiej, ale powtórzyć badania i skonsultować z lekarzem trzeba. Trzymam kciuki. Będzie dobrze.

Margana - gratuluję udanej wizyty, dzidziuś pięknie rośnie, oby tak dalej :)

aqua - córunia spora, ale jeśli lekarz uważa, że możesz rodzić, to nie pozostaje nic innego jak dokończyć zakupy i cierpliwie czekać na rozwój wypadków. Ja mam termin na 26.10, modlę się, żeby doczekać chociaż pierwszego tygodnia października, potem mogę rodzić :)

kasiente -fajnie, że sobie tak dzielnie poradziłaś z cukrzycą. Zuch dziewczyna :)

reklama
Dziękuję jeszcze raz - jesteście niezastąpione i potraficie podnieść na duchu:*:*
Zmierzyłam przed chwilą cukier (ostatni posiłek dziś po 18 ) wyszło 74 - więc cieszę się ogromnie! Jeszcze jutro rano na czczo zmierzę raz cukier i o 7:30 idę mocz oddać jeszcze raz. Pierniczę nie obżeram się już słodyczami i ograniczam owoce - nieźle się dziś wystraszyłam

W pierwszej ciąży też jadłam dużo słodyczy i miałam wysokie cukry teraz jem mniej i jest dobrze!!Gola ogranicz słodkości i bedzie dobrze!!!

alma ja cukier od początku mam bardzo dobry zawsze ok 70- 78 góra na czczo, tylko dopierdzieliłam teraz tymi "cukrami" i nerki już nie dały rady tego odfiltrować - wystraszyłam się, że to może jednak ckurzyca ciążowa, albo coś z nerkami. Ale też już ograniczam słodycze, basta mówię normalnie :-D

reklama
Mnie leki też nie pomagają, tylko mleko lekko łagodzi na tyle, że daję radę zasnąć :( Najgorzej jak mleko się kończy, to potrafię parę godzin leżeć bez skutku :(

Do góry