reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

ankusch, onanana gratuluje udanych wizyt rosną dzieciaczki zdrowo super, też tak mam że zawsze muszę dłużej czekać na wizytę niby mam godzinę wyznaczoną ale zawsze wchodzę z dużym poślizgiem
onanana podziwiam Cię za tak długo pracujesz i zamierzasz pracować ja w sumie też mówiłam że jak zajdę w ciąże to będę pracować jak najdłużej w sumie mogłabym pracować bo ciąże przechodzę dobrze ale ponad 5 lat w jednej firmie robi swoje cieszę się że jestem na L4 i mogę odpocząć
Madzia737 trzymam kciuki za udaną wizytę i żebyś w końcu dostała to L4, powodzenia

reklama
mirelko ja też tu jestem kilka lat i ciesze sie że nei siedze na L-4 z trzech powodów:
po 1 w domu naprawdę gorzej sie czuję bo w dzień podsypiam, potem w nocy nie śpię i takie błędne koło, poza tym leniwię się jak nie wiem. Dla młodej nie mam co przygotowywać póki co, bo będziemy się wkrótce przeprowadzać więc ani porządki ani układanie nie wchodzą w grę i tylko leżę i leżę...
po 2 w pracy jak widzicie mam dość lightowo, wiadomo jak zamykam miesiąc to zajob jest ale z resztą wyrabiamy sie superowo, więc nie mam tu ciśnienia
po 3 szef docenił ze jestem cały czas i dostałam podwyżkę ( wsumie w związku z mgr-ką ale pewnie jakbym na L-4 siedziała to by nie dał).
No więc to by było na tyle;-) No i jeszcze moja szefowa ma na koniec września zabieg i nie chce dziewczyn samych zostawić, bo wiem ze będzie mega zajob:tak:

pepsi wspolczuje Ci wynikow glukozy ale glowa do gory na pewno sie wszystko jakos ulozy,na sam poczatek na pewno beda probowac z dietka a jak nie bedzie skutkow to wtedy na pewno dadza Ci jeszcze insuline.Trzymam kciuki aby dietka Ci wystarczyla ;-)
ankusch super ze wizyta sie udala,no i Twoja Martynka to juz spora dziewczyna,super ze wszystko w porzadeczku z dzieciatkiem no i z mamusia takze ;-):-)
mim trzymaj sie kochana,trzymam kciuki za Twoje malenstwo zeby jak najdluzej u mamusi w brzuszku posiedzial.
onanana super wiesci,najwazniejsze ze dzieciatko zdrowo rosnie sobie :-)
Madzia powodzenia dzisiaj na wizycie i oby ten lekarz wkoncu wystawil Ci to L4 &&&&&&&&&&& :-)

Onanana, Ankush super ze z dzidziami wszystko dobrze i zdrowo rosna.
Madzia powodzenia na dzisiejszej wizycie.

Onanana ja Cie doskonale rozumie, tez wole byc w pracy niz siedziec w domu bo tam to bym tylko siedziala, lezala, jadla i narzekala a tak mam sie czym zajac, jestem bardziej aktywna i czas szybciej plynie. Tez jestem tu juz 5 lat i lubie swoja prace, wprawdzie moja "przelozona" mnie ostatnio rozczarowala ale nie ona jedyna w tym biurze i czuje sie odpowiedzialna za moich klientow, wiec poki czuje sie ok to sobie pracuje, i mam nadzieje ze tak bedzie do 4 listopada :)

Hej dziewczyny. Odebrałam dziś wyniki - mam jakieś tam wahania w dół i górę w morfologii, ale najważniejsze jest to, że te badania pod kierunkiem cholestazy ciążowej chyba wyszły OK!!! Piszę chyba, bo to tylko na podstawie norm z druków z wynikami. Wszystko mi się mieści w normach. Jutro jadę pokazać wyniki ginowi i zobaczymy co powie, bo jak by nie patrzeć - dalej cała się drapię:( Piję wapno 3 razy dziennie i nie czuję żadnej ulgi. Pewnie pośle mnie do dermatologa - sama już nie wiem. Oby moja radość z wyników w normie nie była przedwczesna...

Anek bardzo dobre wieści!!! Jeśli sa w normach wyniki to chyba jest ok??? Nie martw się juz. Czekamy na opinię gina ale jestem pewna że wsio ejst ok:tak:

reklama
Bryszka, Angie, Ankusch, Onanana dobrze, że u Was wszystko w porządku!
Pepsi trzymam kciuki, będzie dobrze!
mim maleństwo z każdym dniem rośnie, mam nadzieję, że będzie w Tobie rósł jak najdłużej!
Madzia w końcu musi Ci kiedyś dać to L4, trzymam kciuki.

Ja po wczorajszej wizycie, znowu mam globulki, zaraz po antybiotyku dostałam zapalenia. Już mam tego dość :wściekła/y: jeszcze się anemia przyplątała, aż jestem w szoku, bo oprócz wszystkich zalecanych witaminek zażywam cały czas magnez i potas w sporych ilościach. Ale cukier w normie, dostałam skierowanie na USG, nie mogę się doczekać. Następna wizyta 20-go.

Do góry