reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

aqua kochana czekałyśmy na wieści z tej drugiej wizyty... nic się nie martw, będzie najzwyczajniej dużą dziewczynką;-) Grunt że wszystko jest ok z Wami:tak:

reklama
aqua dzieciaczki już się indywidualnie rozwijają, każda ciąża jest inna, i Wasza córcia teraz jest duża, a też nie jest nigdzie powiedziane, że jakaś szczególnie duża się urodzi - po prostu różnie to bywa, najważniejsze, że jest ciągły rozwój i mała zdrowa! Nie smutaj siem :)

aqua to dzidziusia wcześniej od nas będziesz miała głowa do góry :-)
Ja moją małą już dziś bym chciała aby zdrowa :-D

winki super, ze synuś zdrowy! Śliczne fotki! Nasza Mała też sie cały czas zasłaniała:-)

aqua nie martw się! Tak jak dziewczyny piszą, kazda dzidzia inaczej sie rozwija, moze twoja będzie później wolniej rosła. Jeszcze do porodu sporo czasu, wiec pewnie wszystko się wyrówna.

aqua dobrze poczytac wiesci od ciebie, bo zastanawialam sie jak przebieglo badanie USG. Jesli dzidzia rozwuja sie dobrze, to chyba nie trzeba sie martwic tym szybszym przyrostem. Kto to wie jak bedzie pod koniec ;) Moze wskazuje to ze dziecko urodzi sie wieksze, ale najwazniejsze ze zdrowe. Powodzenia!

Byłam we wtorek na wizycie ale nie miałam czasu napisać robili nam kostkę przed domem a my z mężem naszą fontannę i inne.
Okazało się, że mojej córci urósł siusiaczek i będzie synek!!!!:-D:-D:-D:-D

Córka nie chciała w to uwierzyć dopóki nie obejrzała nagrania. Ale już się oswoiła z myślą o bracie więc jest ok.
Pooddawałam już wszystkie sukieneczki i zabieram się za nowe zakupy.

Obecnie waży 700gram i wszystko jest dobrze. Fika, ale z umiarem prze to, że mam łożysko na przedniej ścianie czuje go mniej!!!
Najlepiej kopie jak położę sie ma lewym boku.

alma a to ci niespodzianka ;) A zawsze myslalam ze to dziewczynke trudniej wypatrzyc na USG niz chłopca, bo cos takiego mowil mi gin, ze nieraz nie wiedza czy widac siusiaka czy pępowine.
Tak czy inaczej szykuje wam sie chłopak do pray i tez dobrze :)

reklama
Do góry