kasiente
Fanka BB :)
Dziewczynki kochane
Jesteśmy już po wizycie, maleństwo ma 627 g, mamy filmik 15 minutowy, dzidź pięknie się rozwija i znienacka nam mój gin wypalił, że to będzie dziewczynka Ja na to, że co? A on "to wy nie wiecie, a chcecie wiedzieć?" heh udany , jakbyśmy nie chcieli ?;-) Tak więc będzie malutka Polunia (Igorek za drugim podejściem;-))
Przytyłam prawie 4 kg od początku ciąży (dokładnie 3 i pół).
Cieszymy się, że maleństwo jest zdrowe, byłam nastawiona na synusia (tak mi jakoś wszyscy mówili) i gdy gin powiedział, że to dziewczynka, to powiedziałam żeby sprawdził dobrze, bo może tam coś jednak jest :-)
Z chłopca cieszylibyśmy się tak samo, najważniejsze, że się pięknie rozwija, dodam potem fotki:-)
dziewczynki gratulacje z udanych wizyt ja to jestem ciekawa co mi gienek powie w czwartek:d jak zobaczy jaka mi sie waga pojawila ale czuje sie ok i jakos nie odczuwam tych kilogramowGola i ja gratuluję, u nas też było lekkie zdziwienie, że dziewczynka, bo mocno na chłopaka bylismy nastawieni Dobrze, że wszystko w porządku!!
I ja dziś po wizycie jestem, również wszystko ok, brzuszek rośnie, szyjka trzyma, wyniki badań wszystkie w normie, no i się troche zdziwiłam, bo od ostatniej wizyty przybrałam na wadze tylko 0,5 kg, a ogólnie w całej ciązy tylko z 5 kg więc nie jest tak źle...czuję sie jakby z 15 Pytałam mojego doktora o twardnienie brzucha, bo zdarza mi się to raz, dwa razy dziennie i coraz mocniej to odczuwam, ale uspokoił, że do kilku razy dziennie to nie ma sie czym martwić i że będa sie te skurcze zapewne nasilać....
Trzymajcie kciuki za mnie w czwartek
Jutro ide pic glukoze