reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

reklama
pepsi magnez dziala rozkuroczow na miesnie. W pierwszej ciazy i teraz biore je caly czas po 2 tabl dziennie, tak profilaktycznie ;-) a wit b6 zawarta w preparacie dodatkowo pomaga zlagodzic mdlosci.
Oczywiscie nie musisz tego brac, ale mozesz, przynajmniej jedna tabl dziennie - max 3 tabl.

Ja biorę asmag czyste jony magnezu podobno ginekolodzy zalecaja
Biorę bo czasem brzuś mi drętwieje i ginka zezwoliła na jakiś preparat magnezowy

Gratuluje wszystkim udanych wizyt
My dziś idziemy na USG 4D będą zdjęcia, filmik byle tylko dzidzia się dobrze obróciła. Mnie nadal strasznie męczą nogi jak siedzę dłużej znaczy tak po 1,5 godziny siedzenia zaczyna się problem i to czasem tak że wyje z bólu. W poniedziałek wizyta u mojego lekarza zobaczymy co powie.
Pozdrawiamy, buziaki

Idę na Galla do Ultramedica płace drogo bo 280 zł ale już ze zdjęciami na płytce,, wydrukowanymi i z filmem. No i mieli krótkie terminy. Polecają tą klinikę a jak będzie zobaczymy wieczorkiem. Jak będzie mi działa net w domku to napisze jeszcze dziś a jak się nie uda to pewnie dopiero w poniedziałek w pracy.
Pozdrawiam i buziaki

Zastanawiam się skąd się biorą takie różnice w cenie usg 3/4D, u nas we Wrocławiu ceny zaczynają się od 150zł, a zdarza się nawet 350 zł. Ja płaciłam 150 zł, w prywatnej klinice, dostałam filmik i zdjęcia, całe badanie trwało 20 min. Dzwoniłam do kilku prywatnych gabinetów i za to samo musiałabym zapłacić dwa razy tyle, hmm, chyba każdy ustala swój indywidualny cennik ;-)

Zastanawiam się skąd się biorą takie różnice w cenie usg 3/4D, u nas we Wrocławiu ceny zaczynają się od 150zł, a zdarza się nawet 350 zł. Ja płaciłam 150 zł, w prywatnej klinice, dostałam filmik i zdjęcia, całe badanie trwało 20 min. Dzwoniłam do kilku prywatnych gabinetów i za to samo musiałabym zapłacić dwa razy tyle, hmm, chyba każdy ustala swój indywidualny cennik ;-)
A chcą na nas zarobic teraz ciężarówek jest sporo a i każdy chce mieć taką pamiątke więc nas golą równo... u mnie kosztuje 200 zł uważam że to i tak nie tanio, ale te kwoty , któree podałaś są niemal kosmiczne

reklama
Glukoza nie musi być na czczo jak przeczytałam gdzieś w necie. Spokojnie można po śniadanku przyjść. A wiecie czy to się po prostu tak przychodzi jak do pobierania krwi, czy macie do lekarza jakąś rejestrację?
hm...chyba wlasnie nie powinna byc po jedzeniu bo wowczas poziom cukru sie zmienia po sniadaniu i moze byc niewiarygodny wynik, bo sniadanko moze przeklamac i zwiekszyc poziom cukru...ja ide na czczo...

Do góry