reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

reklama
No to będzie mieć tatuś niespodziankę!! Fajnie już wiedzieć, można do dzidziolka mówić po imieniu, synuś, córcia :-)My mówimy dzidź nasz, ja na początku samym ciąży mówiłam Bobik - aż moja mama jak to usłyszała to zwału prawie dostała, bo ona miała w dzieciństwie psa co się Bobik wabił, he he:-D:-D

My wcześniej mówiliśmy Bubu (jeszcze przed ciążą mówiliśmy tak na małe dzieci, ale to się wiąże z przezwiskami, jakie sami sobie nadaliśmy kiedyś :-D), teraz mówię Synek, Mały albo po prostu Filipek :) To strasznie przyjemne móc nazwać już swojego malucha :) Zanim nie znaliśmy płci były też nazwy "drobinka" i "koparka" - bo nieźle kopie, to fakt ;) Ale teraz jest drobinek i koparek :p

Cześć dziewczyny, nie udzielałam się wcześniej na tym forum tylko czytam co u Was słychać. Jestem po USG połówkowym i chciałam zgłosić kolejną dziewczynkę która urodzi się koło 4 listopada :) Mała waży 470 g i rozwija się prawidłowo. Martwią mnie tylko moje wyniki morfologii i moczu bo się pogorszyły od ostatnich 2 miesięcy. A jak Wasze wyniki? Jakieś zmiany? Chciałam wstawić fotkę z usg ale nie działa mi przycisk wstawiani obrazków :( Suwaczki na wszystkie okazje! - suwaczki.com

A jednak udało się wstawić zdjęcia :) pozdrawiam

Witamy kolejną mamę, gratuluję córeczki :) Ja mam wyniki żelaza bardzo niskie, biorę dlatego też żelazo (już od paru miesięcy) i prenatal classic, wszystko z zalecenia lekarza.

marta ja bez witamin wyniki morfologi mialabym koszmarne ;) a w pierwszej ciazy to i zelazo musialam brac. Takie uroki ciazy ;)

Ssabrina gratuluję syneczka! Piękne zdjęcia! Cieszę się że mały zdrowy.

My też po wizycie. Z maluszkiem wszystko w porządku. Wyniki dobre. Następna wizyta dopiero 4.08 - szok - bo gin idzie na urlop :(
Na następną wizytę mam zrobić krzywą cukrową.
Cieszę się, że z maluszkiem wszystko ok. Ale się wyczekasz na następną wizytę!!!!:-D

Wybrałam się dziś awaryjnie na usg, bo niepokoiło mnie napinanie się macicy i bezbolesne skurcze. Szyjka twarda, długa, serduszko bije i... najprawdopodobniej dziewczynka. Na 100% potwierdzimy płeć na połówkowym:-)

reklama
Marta_Ka_82 witaj i gratuluję córeczki:tak:
SSabrinaa super!!! Bardzo się cieszę że z Twoim SYNEM :-) wszystko ok i gratuluję chłopczyka:tak:
śliczne macie foteczki z USG!!
Pepsi cieszę się że ta awaryjna wizyta okazała się taka przyjemna i pozytywna:tak:

Do góry