I
inna_a
Gość
nimfii-udanej wizyty jutro ja teraz dopiero mam 13 lipca więc kupa czasu.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie martw sie na zapass...dwa tygodnie odpoczcniesz, nie forsuj sie i tyle na wyjezdzie, a moze jeszcze z jakims trzecim skonsultuj? Bo moze trzeci jak nic nie powie to bedzie luzikja dziś miałam wizyte:-)
z synusiem oki ale mnie lekarz nastraszył:-(mam bardzo nisko łozysko jakoś ok 2 cm od szyjki mówi , że czasem może sie odklejać i wystąpić krwawienie nie mam się martwić no ale kurcze ja się martwię i to bardzo:-( jeszcze się naczytałam w necie mam wyjazd za dwa tygodnie lekarz mówił , że moge jechać ale ja się boje , że jak się przeforsuję lub coś ...
no gola to pieknieHej ciężaróweczki
Jestem już po wizycie. Wszystko OK, miałam robione USG nerek, wszystko ok - moje bóle to najprawdopodobniej: 1. zaparcia i bolą jelita. 2. albo macica już zaczyna uciskać na moczowody, bo z ciążą wszystko ok. Mam pić Wodę Jan, jeść otręby, płatki owsiane, jogurty z suszonymi śliwkami, odstawić czekoladę (będzie ciężko przeżyć), białe pieczywko zamienić na razowe, ograniczyć ziemniaki i najlepiej zastępować kaszą gryczaną:/
W ogóle schudłam 1 kg, chyba przez ten ból, bo mniej jadłam.
Łożysko jak trzeba, ilość wód płodowych też w normie, dzidź się rusza fajnie, dziś miał łokieć oparty o kolanko, a drugą nózią machało, widać na foto;-)
No i nie znam w dalszym ciągu płci - lekarz podobnie jak ta kobitka w zeszłą środę , nie był pewien płci, ja to się chyba ostatnia dowiem ... Nio nic to, najważniejsze dzidź ślicznie się rozwija;-D A dowiem się 18 lipca, bo wtedy mam wizytę
Poniżej foty mojego maluszka