reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

Dziewczyny gratuluję udanych wizyt, ja moją kolejną mam 28 czerwca...
Po ostatniej miałam rutynowe badania, wyniki trafiły odrazu do pani doktor wiec mam nadzieje ze nie dowiem sie niczego zlego...

No i mam nadzieje ze w koncu dowiem sie co mi tam w brzuszku skacze ;-)

reklama
Dziękuję Wam kochane:-) Ja się już dawno pogubiłam kto kogo ma w brzuszku, trzeba by było gdzieś te wszystkie info zebrać:tak:

reklama
Hej hej.... gratuluje pomyslnych wizyt i poznawanych nowych plci :)

Ja jutro na USG smigam i licze poznac płeć mojego lokatora brzuszkowego. Czy ktos ma jeszcze wizyte na jutro?

Do góry