reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

reklama
dziękujemy:-)
Ponko widac widać,ale to zależy od sprzętu.Fotki z poprzedniej wizyty wklejałam tu na wątku na str.83 i to był 13 tc i tez wyraźne,ale kilka dni wcześniej byłam na wizycie na nfz i na fotce z usg mam widoczną tylko jaśniejszą plamę:eek: i niby to już było to lepsze usg.I dlatego właśnie m.in. zdecydowałam się na gina prywatnie.

ja po wczorajszej wizycie jestem mega szczęśliwa!! Bedzie Synuś !!:-D

na razie wszystko jest bardzo dobrze wszystko się dobrze rozwija i oby tak dalej!!

madzia737- piękna córunia :)
Bialaa- gratuluje synka :)

wogóle się ciesze,że u wszystkim wporządku i dzidzie zdrowe ... ja wstawie zdjęcia jak pójdę na 3d tylko nie wiem kiedy jeszcze będę szła, bo chciałbym żeby już tak ładnie było widać.

Bialaa gratulujemy w takim razie zdrowego synusia!!! ;-) Się przełamał rodzynek, bo na razie większość dziewuszek się ujawniała ;-)
Madzia, ja też jestem ciekawa jak wygląda chłopczyk , a jak dziewczynka na tym etapie ciąży, no bo ja cholercia jasna miesiąc temu widziałam te dwie kreseczki - nie wiem więc, czy to jajeczka, czy wargi sromowe :-D

gola84- u mnie chłopca w 15tyg było widać kikutek, a na 3d w 16tyg dokładnie widać dwa orzeszki i kikutka :p tak legalnie hehe jeszcze je wywalił śmiesznie to wygląda, że takie małe, a tak widać.

andrzelika zobaczymy w poniedziałek, bo czytałam, że i dziewczynki i chłopcy wtedy wyglądają podobnie ( ja wtedy byłam w ok 15/16 tc, no ale mój gin nic nie mówił), a ta babeczka dwa dni temu niby nie była pewna) zobaczymy ;-)Ważne, że dzidź zdrów :-D

reklama
ja po wczorajszej wizycie jestem mega szczęśliwa!! Bedzie Synuś !!:-D

na razie wszystko jest bardzo dobrze wszystko się dobrze rozwija i oby tak dalej!!

gratulacje :)))

Dla mnie to w ogóle jest niewiarygodne, że można tak malucha zobaczyć przez takie badanie. Nigdy też nie przestanie mnie zaskakiwać co lekarze potrafią wyczytać z tego wszystkiego. Lata praktyki to pewność, ale jednak wszystkie wady itd? Dla mnie to tylko niewyraźne plamki, a dla nich niemożliwy zbiór informacji :tak:

Do góry