reklama
AniaSm
Fanka BB :)
dziewczyny Gratuluję udanych wizyt )
Magrana no widzisz , nie było się czego bać ,cieszę się że wszystko już dobrze i jesteś spokojna
Magrana no widzisz , nie było się czego bać ,cieszę się że wszystko już dobrze i jesteś spokojna
Emy - fenoterol Ci dali, że doświadczasz stanu przed zawałowego?
Cieszę się, że wszystko w porządku. I jeszcze raz bardzo dziękuję za informacje.
Gratuluję syneczka. Ja mam termin na dzień przed Tobą, na 26.10
Super, że wszystko poszło dobrze. Będzie dobrze. Uszy do góry.
Wyniki prób wątrobowych odebrane i na szczęście wszystko ok. Nie ma się co martwić.
Nie codziennie, przed ciążą skóra na nogach też mnie trochę swędziała ale tylko jak długo siedziałam bez możliwości ruszania np. podczas długiej jazdy autkiem. Ale to było troszkę inne uczucie (bardziej drażniły mnie nogi niż swędziały), a teraz wystarczy że trochę posiedzę w pracy i już mnie nogi drażnią a swędzą to częściej wieczorem, przed snem.
pozdrawiamy
Cieszę się, że wszystko w porządku. I jeszcze raz bardzo dziękuję za informacje.
Zobacz załącznik 360186;-) no dziewczyny u nas prawdopodobnie bedzie drugi chłopiec. zamieszczam tez zdjecie z usg niestety zdjecie robione tel :/ nie mam skanera. wszystko u nas ok, dzidzia wazy ok 260 g. i moja waga sporo w góre a termin na 27.10 teraz mam. pozdrawiam wszystkie brzuchatki
Gratuluję syneczka. Ja mam termin na dzień przed Tobą, na 26.10
Dzieki dziewczyny za wsparcie! Jestem juz po. Nic nie czułam! Lekarz mówił, ze nie bedzie boleć, ale za bardzo mu nie chcialam wierzyć. Zresztą myslałam, że nawet jak nie bedzie boleć to coś bedę czuła nieprzyjemnego, a tu na prawdę nic. Jestem w szoku.
Do tego zrobił mi usg, mimo, ze robił w środę, bo mówi, ze zawsze robi żeby kobieta miała pewnosć, że dzidzia się rusza i nic jej sie nie stało przy zakładaniu.
Szyjkę mam bardzo krótką i wrażliwą, wiec wcześniej raczej nie bede miała sciaganego pessara, ale lekarz jest zadowolony, ze udało ja sie zabezpieczyć w odpowiednim czasie.
A dzidzia na usg ułozyła się na baczność z wyprostowanymi nogami, ale nic nie było widać. Powiedział, ze na połówkowym powinno już być widać.
Super, że wszystko poszło dobrze. Będzie dobrze. Uszy do góry.
aga71
Zaciekawiona BB
Fenoterol jest podawany w ciąży kiedy grozi przedwczesny poród,powoduje on zatrzymanie skurczów macicy.Nie stwierdzono szkodliwego wpływu fenoterolu na płód. Daje on pewne skutki uboczne dla matki (np. drżenie rąk, kołatanie serca),
Ssabrinaa
Podwójna Mama ☺️
Margana najwazniejsze ze Ty i dzidzia czujecie sie super,super ze masz takiego lekarza.A Twoje lekki i zmiana nastrojow sa normalne,Ja takze ostatnio mialam jakis taki dzien i plakalam bez powodu,wiec glowa do gory i wiecej wiary w dzidzie;-)
I
inna_a
Gość
Margana- ja też muszę leżeć w łóżku ponoć nie mam 3 stopnia łożyska tak nisko czyli przodującego, gdzie jest dla mnie to korzystniejesze, ale muszę dużo odpoczywać, martwie się tym żebym tylko nie miała cesarki i żebym mogła terminowo urodzić.
Ssabrinaa- ja to już miałam takie fazy, że nie czułam się jak w ciąży i się martwiłam, że coś jest nie tak, teraz już czuje się lepiej, bo są ruchy i mnie uspokajają, nawet już nie używam detektora, bo nie chcę małemu przeszkadzać i się śmieje, że robić prania mózgu tym.
Ssabrinaa- ja to już miałam takie fazy, że nie czułam się jak w ciąży i się martwiłam, że coś jest nie tak, teraz już czuje się lepiej, bo są ruchy i mnie uspokajają, nawet już nie używam detektora, bo nie chcę małemu przeszkadzać i się śmieje, że robić prania mózgu tym.
reklama
Margana
Fanka BB :)
Dzieki wielkie jeszcze raz dziewczyny za wsparcie!
andrzelika trzymam kciuki zebyś urodziła w terminie i wszystko było dobrze! Ja też sie właśnie tego boje żeby tylko dzidzia czekała cierpliwie do końca.
Kurczę, teraz mi troche głupio. Niektóre z Was juz tyle przeżyły, poniosły takie straty i macie dalej problemy, a ja przy pierwszych problemach sie załamuję.
andrzelika trzymam kciuki zebyś urodziła w terminie i wszystko było dobrze! Ja też sie właśnie tego boje żeby tylko dzidzia czekała cierpliwie do końca.
Kurczę, teraz mi troche głupio. Niektóre z Was juz tyle przeżyły, poniosły takie straty i macie dalej problemy, a ja przy pierwszych problemach sie załamuję.