reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, wyniki, usg)

reklama
nadzieja super dzidzia

my byliśmy w czwartek z mężem na usg genetycznym i dzidzia nam pomachała i... poszła spać, za nic nie chciała się obudzić, nawet po szturchańcach lekarza, no i nie pokazała kości nosowej, bo cały czas była zasłonięta rączkami, oboje z mężem spłakaliśmy się, jak doktor pokazywał nam małe rączki i palce u stóp, a znajomi nie chcą uwierzyć, że już tak dokładnie wszystko było widać

fionka i co w takim wypadku, badanie trzeba powtarzać (przez kość nosową)? Moja dzidzia na przezierności karkowej była ruchliwa - ale jakoś tak dziwnie pupcia w górę jej uciekała i opadała... Przezabawnie to wyglądało :)

ja idę dzisiaj,prawdopodobnie będzie patrzył na usg w kierunku zespołu downa,bo ten lekarz wszystkie pacjentki w tym kierunku bada,poza tym mam nadzieję,że wszystko ok:tak:

gratuluję wszystkim mamą udanych wizyt:) i ja byłam w weekend i chyba znalazlam sobie wreszcie lekarza prowadzącego:) juz myslalm ze sama sie bede musiała poprowadzic...
lekarz mnie zbadał i usg zrobił i wszystko dobrze przyzierność (czy jakoś tak:) dobrze i cała reszta też nie mam tej karteczki przy sobie wiec juz nie bede wypisywala bo cos przekręcę ale lekarz mowił ze wszystko bardzo dobrze dzidzia ma 6,56 no i nużki jeszcze tylko nie wiem ile bo za bardzo machał:) główka 2,35
a lekarz przy badaniu usg wkrecał mojemu ze bliźniaki:) i normalnie myslalam ze mi zaras zemdleje taki sie blady ze strachu zrobił:) Picture0009.jpga tak maluszek wygląda, trochę słabo widać bo lekarz nie mogł go złapać tak się wiercił:)

reklama
gratuluję wszystkim mamą udanych wizyt:) i ja byłam w weekend i chyba znalazlam sobie wreszcie lekarza prowadzącego:) juz myslalm ze sama sie bede musiała poprowadzic...
lekarz mnie zbadał i usg zrobił i wszystko dobrze przyzierność (czy jakoś tak:) dobrze i cała reszta też nie mam tej karteczki przy sobie wiec juz nie bede wypisywala bo cos przekręcę ale lekarz mowił ze wszystko bardzo dobrze dzidzia ma 6,56 no i nużki jeszcze tylko nie wiem ile bo za bardzo machał:) główka 2,35
a lekarz przy badaniu usg wkrecał mojemu ze bliźniaki:) i normalnie myslalam ze mi zaras zemdleje taki sie blady ze strachu zrobił:)Zobacz załącznik 302664a tak maluszek wygląda, trochę słabo widać bo lekarz nie mogł go złapać tak się wiercił:)

Gratulacje Paulinka wreszcie spokoj ducha:))

Do góry