reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, wyniki, usg)

Ja robiłam chyba ze dwa tygodnie temu i to był jedyny raz w tej ciąży kiedy musiałam przytulić się do porcelanowej damy ;) Nie wiem, czy miałam akurat taki dzień, czy właśnie te placki mi zaszkodziły, ale na jakiś czas mam dość, chociaż placki kocham po prostu!
Jem je z bardzo dziwnym dodatkiem ze śmietaną z solą i cukrem, nie wiem skąd mi się to wzięło, ale taka słodko-słona mieszanka bardzo mi smakuje ;) A no i w cieście jest mnóstwo majeranku :)

reklama
Tak i daję go naprawdę bardzo dużo, spróbuj kiedyś :) Usmaż chociaz kilka, zobaczysz, ze są pyszne :)

Poza tym majeranek ułatwia trawienie, a po smażonym to wskazane ;)

no patrzcie!! a propos placków ziemniaczanych - właśnie dostałam od mamy "przesyłkę" - całą miskę startych ziemniaków gotowych do smażenia!! :-D

A ja dostałam od przyszłej teściowej elektryczną maszynkę do mięsa z nasadką do tarkowania, więc będę mogła sobie przygotować ziemniaki na placki, nie tracąc paznokci na tarce ;-)

A ja dostałam od przyszłej teściowej elektryczną maszynkę do mięsa z nasadką do tarkowania, więc będę mogła sobie przygotować ziemniaki na placki, nie tracąc paznokci na tarce ;-)
Też trę w robocie, ale takim jakby kielichu (w którym można np. robić koktajle), nie wyobrażam sobie inaczej, w życiu bym nie utarła tylu ziemniorów ;)

Tusen, fasolkę też niedawno robiłam ;) Jak napisałaś, ze namaczałaś jasia, to nie wiedziałam o co chodzi (ja mam synka Jasia) :))))

To Ja sie pochwale moim cudem. Co prawde dodalam juz rozdjecie dosuwaczka, ale tu bedzie troche wieksze:) ;).jpg

reklama
To Ja sie pochwale moim cudem. Co prawde dodalam juz rozdjecie dosuwaczka, ale tu bedzie troche wieksze:)Zobacz załącznik 302235
Super dzidzia :) jesteśmy na podobnym etapie, więc pewnie moja wygląda podobnie :)

:-):-):-)Miałam na myśli fasole "jaś",u mnie sie tak ja nazywa ta największa:-):-):-)
Ja nic bynajmniej do Twojego synka nie mam:-D:blink::blink:
Wiem, wiem, jak doczytałam końcówkę zdania, to już wiedziałam ;) ale na początku zbiłaś mnie z tropu ;)

Do góry