reklama
mamusia.olusia
Aktywna w BB
I Ja po prenatalnym. nos widoczny NT w normie włg USG term na 3.06 wszystko pięknie się zgadza no i siusiaka widać. CRL 6 cm idealnie zgadza się z wiekiem ciąży a nawet dzień do przodu. Waga 68 g.
Teraz muszę się do tej myśli że znowu syn przyzwyczaić dobrze że dużo czasu
Cyba muszę nik zmienić na matka 2 chłopców
Teraz muszę się do tej myśli że znowu syn przyzwyczaić dobrze że dużo czasu
Cyba muszę nik zmienić na matka 2 chłopców
paulinka2104
Zaangażowana w BB
ale super wieści
forever_young
Niemłoda mama Młodej
U mnie też po usg wszystko ok. Krew i opis za 7 dni roboczych.
emiolka24
Fanka BB :)
Gratuluje dziewczyny zdrowych dzieciaczków :-)
Cieszę się z dobrych wieści :-)
Ja mam usg prenatalne, jak kilka innych dziewczyn, we czwartek na 18.00.
Już się trochę stresuję, ale myślę pozytywnie:-)
Cieszę się z dobrych wieści :-)
Ja mam usg prenatalne, jak kilka innych dziewczyn, we czwartek na 18.00.
Już się trochę stresuję, ale myślę pozytywnie:-)
Nadzieja:)
Fanka BB :)
Prawdziwy wysyp wizyt dzisiaj był. Gratulacje dla wszystkich szczęśliwych mamus zdrowiuskich malenstw!
Ja musiałam odwołać usg. Tuż przed wyjściem moja Zosia przewróciłA się i zalała się krwią. Rozcięła sobie bardzo głęboko łuk brwiowy( uderzyła w brzeg łóżka) i od razu pojechałam z ni na pogotowie. Pan w taksówce myślał że stało się coś dużo gorszego bo obie byłyśmy w kwi- straszne ukrwione miesjce. W szpitalu założyli jej cztery szfy i nie wiem kto bardziej cierpiał podczas tego zabiegu, ale serce mi po prostu pękało. Moje biedne maleństwo
reklama
dubeltówka86
Mama Emilki i Joasi
antar ja też miałam zszywany łuk brwiowy jak byłam w tym samym wieku co Twoja Zosia, potknełam się i udeżyłam o kaloryfer, moja mama na sam widok rozciętej głowy zemdlała więc do szpitala zawiózł mnie tata, a najdziwniejsze jest jest to, że pamietam całą wizytę i z tego co kojarzę to samo zszywanie nie bolało, a może byłam w szoku?
Mam nadzieję, że córcia dzielnie sie trzyma a rana niech szybko się goi i niech nie pozostawi żadnej blizny
Mam nadzieję, że córcia dzielnie sie trzyma a rana niech szybko się goi i niech nie pozostawi żadnej blizny