reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, wyniki, usg)

oj tak , ja tez:) A znaleźliśmy fajny bar mleczny- pyszne domowe jedzonko a w piątki potrawy z warzyw np. nadziewana papryka. I jak tanio! Ale mąż mnie namawiał na naleśnik w manekinie. No, zobaczymy jeszcze:))

reklama
oj tak , ja tez:) A znaleźliśmy fajny bar mleczny- pyszne domowe jedzonko a w piątki potrawy z warzyw np. nadziewana papryka. I jak tanio! Ale mąż mnie namawiał na naleśnik w manekinie. No, zobaczymy jeszcze:))

My często chodzimy do takiej fajnej nalesnikarni, gdzie podają jedzonko jak w domu. Pyszne, dużo i naturalnie. Naleśniki z brokułami, szpinakiem i fetą zapiekane w sosie serowym! Mniammm!!

mniammm, zjadłabym szpinak:)) Czasem robię taki makaron z fetą i szpinakiem, może właśnie zrobię w weekend. Brokuły też bym dorzuciła, ale mąż powiedział, ze jak jeszcze raz dostanie brokuły na obiad,to się wyprowadzi:)) ale co poradzę, tak uwielbiam brokuły, mogłabym codziennie jeść.

mniammm, zjadłabym szpinak:)) Czasem robię taki makaron z fetą i szpinakiem, może właśnie zrobię w weekend. Brokuły też bym dorzuciła, ale mąż powiedział, ze jak jeszcze raz dostanie brokuły na obiad,to się wyprowadzi:)) ale co poradzę, tak uwielbiam brokuły, mogłabym codziennie jeść.

oj, ja też - widzę, że mamy podobne smaki :-)

Ja do miasta z knajpkami mam około 30 km ;P więc raczej niecodziennie mogę się wybrać, zwłaszcza, że chyba jeszcze nie nadaje się do jedzenia w restauracji, zapachy mi przeszkadzają :) Za to odbiję sobie później ;)

a dzisiaj chyba będą naleśniki albo placki ziemniaczane :)

no patrzcie!! a propos placków ziemniaczanych - właśnie dostałam od mamy "przesyłkę" - całą miskę startych ziemniaków gotowych do smażenia!! :-D

reklama
Do góry