reklama
oj tak , ja tez A znaleźliśmy fajny bar mleczny- pyszne domowe jedzonko a w piątki potrawy z warzyw np. nadziewana papryka. I jak tanio! Ale mąż mnie namawiał na naleśnik w manekinie. No, zobaczymy jeszcze)
My często chodzimy do takiej fajnej nalesnikarni, gdzie podają jedzonko jak w domu. Pyszne, dużo i naturalnie. Naleśniki z brokułami, szpinakiem i fetą zapiekane w sosie serowym! Mniammm!!
Aestima
Fanka BB :)
mniammm, zjadłabym szpinak) Czasem robię taki makaron z fetą i szpinakiem, może właśnie zrobię w weekend. Brokuły też bym dorzuciła, ale mąż powiedział, ze jak jeszcze raz dostanie brokuły na obiad,to się wyprowadzi) ale co poradzę, tak uwielbiam brokuły, mogłabym codziennie jeść.
mniammm, zjadłabym szpinak) Czasem robię taki makaron z fetą i szpinakiem, może właśnie zrobię w weekend. Brokuły też bym dorzuciła, ale mąż powiedział, ze jak jeszcze raz dostanie brokuły na obiad,to się wyprowadzi) ale co poradzę, tak uwielbiam brokuły, mogłabym codziennie jeść.
oj, ja też - widzę, że mamy podobne smaki :-)
Ja do miasta z knajpkami mam około 30 km ;P więc raczej niecodziennie mogę się wybrać, zwłaszcza, że chyba jeszcze nie nadaje się do jedzenia w restauracji, zapachy mi przeszkadzają Za to odbiję sobie później
a dzisiaj chyba będą naleśniki albo placki ziemniaczane
a dzisiaj chyba będą naleśniki albo placki ziemniaczane
zebrra
Potrójna mama :)
Heheh z wątku wizytowego zrobił się kulinarny Dagamit kopniak za wspominanie o szpinaku z fetą......... mniaaaaaaaaaamm... Już wiem co zrobię w weekend
hehe inspiracje kulinarne sa zawsze i wszędzie mile widziane :-)Heheh z wątku wizytowego zrobił się kulinarny Dagamit kopniak za wspominanie o szpinaku z fetą......... mniaaaaaaaaaamm... Już wiem co zrobię w weekend
reklama
Szczesciara !! ja nie mam dzis nawet ziemniakow kupionych ale jutro mus!!! a dzis pierogi na tapecieno patrzcie!! a propos placków ziemniaczanych - właśnie dostałam od mamy "przesyłkę" - całą miskę startych ziemniaków gotowych do smażenia!!