reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, wyniki, usg)

reklama
nadzieja super dzidzia

my byliśmy w czwartek z mężem na usg genetycznym i dzidzia nam pomachała i... poszła spać, za nic nie chciała się obudzić, nawet po szturchańcach lekarza, no i nie pokazała kości nosowej, bo cały czas była zasłonięta rączkami, oboje z mężem spłakaliśmy się, jak doktor pokazywał nam małe rączki i palce u stóp, a znajomi nie chcą uwierzyć, że już tak dokładnie wszystko było widać

fionka i co w takim wypadku, badanie trzeba powtarzać (przez kość nosową)? Moja dzidzia na przezierności karkowej była ruchliwa - ale jakoś tak dziwnie pupcia w górę jej uciekała i opadała... Przezabawnie to wyglądało :)

ja idę dzisiaj,prawdopodobnie będzie patrzył na usg w kierunku zespołu downa,bo ten lekarz wszystkie pacjentki w tym kierunku bada,poza tym mam nadzieję,że wszystko ok:tak:

gratuluję wszystkim mamą udanych wizyt:) i ja byłam w weekend i chyba znalazlam sobie wreszcie lekarza prowadzącego:) juz myslalm ze sama sie bede musiała poprowadzic...
lekarz mnie zbadał i usg zrobił i wszystko dobrze przyzierność (czy jakoś tak:) dobrze i cała reszta też nie mam tej karteczki przy sobie wiec juz nie bede wypisywala bo cos przekręcę ale lekarz mowił ze wszystko bardzo dobrze dzidzia ma 6,56 no i nużki jeszcze tylko nie wiem ile bo za bardzo machał:) główka 2,35
a lekarz przy badaniu usg wkrecał mojemu ze bliźniaki:) i normalnie myslalam ze mi zaras zemdleje taki sie blady ze strachu zrobił:) Picture0009.jpga tak maluszek wygląda, trochę słabo widać bo lekarz nie mogł go złapać tak się wiercił:)

reklama
gratuluję wszystkim mamą udanych wizyt:) i ja byłam w weekend i chyba znalazlam sobie wreszcie lekarza prowadzącego:) juz myslalm ze sama sie bede musiała poprowadzic...
lekarz mnie zbadał i usg zrobił i wszystko dobrze przyzierność (czy jakoś tak:) dobrze i cała reszta też nie mam tej karteczki przy sobie wiec juz nie bede wypisywala bo cos przekręcę ale lekarz mowił ze wszystko bardzo dobrze dzidzia ma 6,56 no i nużki jeszcze tylko nie wiem ile bo za bardzo machał:) główka 2,35
a lekarz przy badaniu usg wkrecał mojemu ze bliźniaki:) i normalnie myslalam ze mi zaras zemdleje taki sie blady ze strachu zrobił:)Zobacz załącznik 302664a tak maluszek wygląda, trochę słabo widać bo lekarz nie mogł go złapać tak się wiercił:)

Gratulacje Paulinka wreszcie spokoj ducha:))

Do góry