reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, wyniki, usg)

Anapi - dobrze czytać, że odetchnęłaś, a tym, że dziecię jest bliżej dolnej, niż górnej granicy w ogóle bym się nie martwiła; raz, że są odchylenia całkiem spore w tych pomiarach, a dwa, że nie każde bobo musi byc duże; ważne, że zdrowe!:tak:

aaga - postaraj się nie stresować, choć wierzę, że łatwo pisać, gorzej wykonać; będzie dobrze!

Agatka - oj, dzielna z Ciebie mama; zdrówka i siły życzę!

reklama
no odebrałam dziś wyniki: morfologia w normie, wr ujemny, hbs ujemny, oby tak dalej, w czwartek wizyta u Pani doktor więc może podpatrzymy trochę moje maleństwo, już się doczekać nie mogę, a dziś na szkołę rodzenia, z mężem idę, jestem w szoku, że jeszcze się nie wycofał

wszystkim dziewczynkom gratuluję udanych wizyt i trzymam kciuki z następne

Hej, dobrze zrobiłam ze pojechałam do szpitala na IP - kilka dni spedzilam tam niestety pod KTG, ze względu na skurcze - ale juz jestem w domu, niestety musze lezec w wiekszosci :-( zostało mi 4 tyg do bezpiecznego terminu porodu przedwczesnego - ale mam nadzieje, ze uda sie wytrzymac te 8 tygodni jeszcze!!! za tydzien mam usg 4d juz nie moge sie doczekac :)

gosiaczek dobrze ,że jesteś i wszystko ok.Martwiłyśmy się o Ciebie.Wiesz dobrze by było gdybyś wysłała którejś z nas swój nr telefonu tak w razie W...bo tak żadna z nas choc bardzo chciala nie miala jak do Ciebie dotrzeć.Czekamy w takim razie na wieści z usg 4d;-) i trzymamy kciuki abyś jak najdłużej wytrzymała w dwupaku.

Gosiaczek super, że już jesteś :-)Martwiłyśmy się co z Tobą i maleństwem. No to teraz odpoczywaj i głowa do góry, jesteśmy z Tobą więc wszystko będzie dobrze. Ściskam mocno ;-)

Gosiaczek jak dobrze, ze wszystko ok teraz odpoczywaj jak najwiecej
biggrin.gif

reklama
Do góry