reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, wyniki, usg)

gosiaczek super że jesteś w domu cała w dwupaku, leż i odpoczywaj, nie musisz przecież nic robic

mamusia czerwcowa nie przejmuje sie, może następnym razem podpatrzysz maleństwo - choć można sie domyślać co czułaś...ważne, ze z tobą i maluszkiem ok, odpoczywaj

Blusia gratuluje udanej wizyty, córcia jeszcze podrośnie nie martw sie, poza tym pomiary nie są przecież takie dokłądne

reklama
Gosiaczek dobrze, że wróciłaś do domku. SPokojnie dasz radę wytrzymać i to nie tylko 4 tygodnie ale i 8:) Jestem pewna, że przy odpoczynku wszystko bedzie dobrze.

mamusia zatem odpoczywaj jak najwięcej. Na pewno nie jest tak źle skoro wypuścił cię do domku tylko dbaj o siebie i wykorzystuj męża jak możesz! 26 kwietnia już niedaleko:)

Blusia ale to same dobre wiadomości! Maleńka ładnie rośnie, szyjka trzyma, gratulacje:) Przynajmniej nie bedziesz rodzić olbrzyma:)))

Mysia, jedynie czym teraz się martwię, to to żeby czasem córcia nie postanowiła się zasiedzieć i wyjść po terminie ;) A z wielkością pewnie jeszcze nadrobi, w końcu jeszcze 2ipół miesiąca :)

Traschka, wcale się nie pogniewam jak nie dogoni wielkością brata :)

Kurczę, ale strasznie jestem ciekawa ile waży :)

Gosiaczek super ze juz jestes. Dobrze ze pjechalas na Ip przynajmniej wszystko zostało skontrolowane. Teraz lez, oszczedzaj sie, kazdy tydzien jest wazny
mamusiu czerwcowa szkoda ze nie udało sie dzieciaczka podejrzec, no i ta szyjka... trzeba lezec wobec tego, a jak była długa ostatnio? Moja tez krotka, lae zamknieta wiec nie jest żle
Blusia dużo sie nie dowiedzialas, ale wobec tego pewnie nic niepokojącego sie nie dzieje, a za tydz. wypytasz o wszystko

A my bylismy dzis w Krakowie odebrac wyniki cytomegalii i na konsultacji. IgM wyszło tym razem juz ujemne. Akurat trafilismy na innego lekarza niż poprzednio i dobrze, bo chcielismy tez usłyszec opinie drugiego specjalisty. Lekarz stwierdzil, na postawie posiadanych badan, ze najprawdopodobniej zakazenie jest stare, ale nie wykluczył równiez tego ze poprzedni wynik IgM mogł byc pomyłka i badanie mogło byc źle wykonane, niestety ale takie rzeczy sie zdażają. Bardzo mnie ucieszyły takie wiadomości, zreszta chyba nie musze tego mowic :tak:

aaga super ,że cytomegalia wykluczona!!I zdubluję traschkę mówiąc ,że nasze kciuki pomogły :-) bo wyjęła mi te słowa z ust.

Aaga ale dobre wiadomości:) Kamień z serca normalnie!

Blusia, badanie może niezbyt długie, ale co lekarz to inaczej bada, nie ma co się przejmować! Ważne, że nic złego się nie dzieje! No i ta szyjka - fju fju! Fajnie że idziesz prywatnie, to dopytasz o wszystkie parametry dzieciaczka!

reklama
Do góry