reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

reklama
Gratuluję udanych wizyt :) poznania płci i dobrych wieści :tak::tak:
Ja z całej jutrzejszej wizyty najbardziej jestem ciekawa...wagi Pączka :-D

czy któraś z dziewczyn nie miała jeszcze połówkowego czy tylko ja zamiatam tyły?
?

Ostatnia edycja:
Dziewczyny gratuluję udanych spotkań z położnymi!

Malina 870 gram to już całkiem spora dziewczynka:D gratuluję!

_anula współczuję takich bóli, mam nadzieję, że Ci to minie... dobrze, że jesteś zadowolona! I ciekawe jaki duży będzie w końcu ten Twój Maluszek:D

Ines to Twój Antoś taki wstydniś jak mój Franek:)) co do wyjazdu to jak będzie wszystko dobrze i DR nie będzie miał zastrzeżeń to why not. Zaszalej przed porodem!

Julix, Aśka super wieści, oby tak dalej!

Wisieńka no to gratuluję zdrowego synusia!!! :)))))) witaj w klubie!

Ja też po wizycie. Franek bryka od 20:00, skopał nawet Pięknego:D Moją DR też, a wizyta była dopiero o 22:00:) Wygina się we wszystkie strony tylko buźki nie pokazuje! Na wizycie wszystko dobrze, niestety moje bakterie też mają się dobrze i nie idą precz, dlatego dostałam nowe dowcipne lekarstwa:/

ehhh cieszę się bo w końcu czujemy wyraźnie Małego, trochę mnie tylko "martwi" to, że on budzi się zawsze wieczorem i szaleje pół nocy... mam nadzieje, że po porodzie mu się odmieni:)

Dziękuję za kciuki, sama zaciskam swoje za jutrzejsze wizyty!!! &&&&&&&&&&&

Dziewczyny bardzo się cieszę z udanych wizyt, oby już do końca same takie dobre informacje :)
kCIUKI ZA DZISIAJ WIZYTUJĄCE :))

DzikaBez 21.02.2013 godz.11- wizyta u gin

Nayaa 21.02.2013 po godz 20 usg połówkowe

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry