cukier.wanilinowy
Usmiechnieta_mama
ja dzis bylam u poloznej. Nic ciekawego wlasciwie. Mam niskie cisnienie, jakies bakterie w moczu ale puki mi nie doskwiera zaden bol, pieczenie to kazala sie nie przejmowac Słuchalam serducha malego, zmierzyli mi brzuch (znaczy nie obwod tylko od poczatku macicy nad pepkiem do spojenia lonowego, i powiedziala ze ze skurczami nawet lekko bolacymi do szpitala mam jechac wtedy kiedy sa regularnie np co 5-10 min i jesli nie ustepuja podczas lezenia. Narazie spokojnie. Tak myslalam ze nic mi nie poradzi.
Aaa i mam przykaz zaszczepienia sie do 28tyg na ten whooping cough cholerka ja sie na grype nie zaszczepilam bo odmowilam a z tym nie wiem co robic. Paulus jakie twoje zdanie? podobno to nowa szczepionka od zeszlego roku i nawet nie maja statystyk co do szkodliwosci czy cos..... ale strasza ta choroba i smiertelnoscia wsrod noworodkow i nie mam pojecia co mam zrobic teraz.
Aaa i mam przykaz zaszczepienia sie do 28tyg na ten whooping cough cholerka ja sie na grype nie zaszczepilam bo odmowilam a z tym nie wiem co robic. Paulus jakie twoje zdanie? podobno to nowa szczepionka od zeszlego roku i nawet nie maja statystyk co do szkodliwosci czy cos..... ale strasza ta choroba i smiertelnoscia wsrod noworodkow i nie mam pojecia co mam zrobic teraz.
Ostatnia edycja: