katka dokładnie wojna idzie jak nic hah ;-) ja jak rodziłam synka 12 listopada a od 11 do 12 rodziły sie same dziewczynki to też połozna mówiła że dobrze bo wojny nie będzie a synek będzie miał powodzenie ;-)
to teraz nasze dziewuszki będą miały powodzenie haha na 4 facetów przypadnie 1 dziewczyna ;-) hah
tak na serio to jeszcze raz gratuluje WSZYSTKICH DORODNYCH CHŁOPAKÓW I JEDEN DZIEWCZYNKI
anula masz juz córunie to teraz mąż sie bedzie cieszył synusiem a i tak zobaczysz że synuś będzie mamusi
mój to był taki dumny z syna że chodził jak PAW a teraz mówi że to zdrajca męskiego narodu (oczywiście w żartach ) bo zawsze stoi po stronie mamusi hah
chyba teraz chciał córeczke bo ma nadzieje na córunie tatunia ;-)
Palin Twój na pewno sie cieszy ale on juz przywykł do tego że będzie miał syna juz tak długo mówi do niego Mikołaj ze na pewno nie był zaskoczony a właśnie to zaskoczenie najbardziej widać jakby dopiero dowiedział sie na wizycie na pewno reakcja byłaby inna
trzymam kciuki za wizyty dzisiajejsze &&&&&&&&&&
aaaa wicie co ja mam szybkie usg w piatek u tej gin co ostatnio byłam umówiłam się na 18 bo już nie wytrzymam dłużej czekać także będę niesmiało w piatek prosiła o kciuki żeby to mojej córci jajka nie wyrosły ;-):-) a wiem że Wasze kciuki działaja cuda :-)