reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

Gratuluję udanych wizyt :)
Najważniejsze,że z dzieciaczkami wszystko ok.. Czekamy jeszcze tylko na anulkę :)

Faktycznie chłopaków przybywa :tak:chyba lato było zbyt upalne i nasi panowie mieli "słabsze" naboje :-p

reklama
Hej dziewczyny. ja tez wrócilam z wizyty i jestem troszke rozczarowana. niby wyniki sa dobre, łożysko sie troszke podniosło ale nadal zakrywa ujście macicy i lekarz stwierdził że bardzo mało przytyłam od poczatku ale mam sie tym nie przejmować i co mnie zasmuciło troszke to to że moja córcia jak lekarz twierdzil stała się synusiem. tera z to ja juz jestem całkowicie zdominowana 4 facetów w domu!!!!! za tydzien kazał mi mój lekarz iśc do innego lekarza który ma lepszy sprzet do usg i żeby potwierdził że z serduszkiem i reszta jest wszystko oraz żeby dokładnie sprawdził płeć(ale jak to okreslił wcześniej że takiego faceta nie trudno nie zauważyć)za 3 tyg(29.01) mam kolejną u niego wizyte i kazał mi powtórzyc toxo i przciwciala i powiedział że juz będe miała kaplet wszystkich badań :-) i nadal na zwolnieniu jestem.
Gratulcaje udanych wizyt wszystkim !!!!

Palin super że jest Mikołaj :tak: ciesze sie razem z Wami :tak:

kurcze to z dzisiejszych wizyt same chłopaki wychodzą :szok:

no u mnie w 16 tc była dziewczynka ciekawe czy jeszcze jest czy ma juz jajka heh :dry: ale cos mi mówi że nic tam nie wyrosło taka moja intuicja jest a byłam u takiej lekarki która ma słynie z tego że jak nie jest pewna na 100 % to nie powie i mojej siostrze powiedziała w 15 tc że córcia i mówi że ona sie jeszcze nigdy nie pomyliła w tej sprawie a troche pracuje bo to wiekowa babka także jestem na 90% pewna że bedzie to co powiedziała :tak:

Emalia u Twojej córci tez jajeczka wyrosły !!!:szok: co to sie dzisiaj dzieje z tymi chłopakami :szok: no teraz to juz ja sie zaczynam bac swojego połówkowego :cool2:
dobrze że wszystko dobrze ale faktycznie 3 synek to będziesz zdominowana przez facetów kurcze lekarze nie powinni robic nadzieji jak nie są pewni płci
jak wiadomość o synku przyjęta przez resztę Twojej załogi ?

ciekawe czy u anusi tez synek dzisiaj wyjdzie ale chyba już nie doczekam dzisiaj na relacje z tych emocji idę spać

Ostatnia edycja:
Nie umiem cytować kilku na raz jeszcze z różnych stron (jak ktoś potrafi to proszę wskazówkę na priv)

jak patrzysz na dół wiadomości to masz [dodaj na bloga] [odpowiedz] [cytuj] i ["+]
to klikasz to ostatnie, na każdej wiadomości którą chcesz zacytować i przechodzisz dalej do następnej strony, w ostatniej wiadomości klikasz [cytuj] i wtedy otwiera ci się okienko ze wszystkimi cytatami

gratuluję dziewczyny udanych wizyt, ja tu jakoś mało co zaglądam, więc piszcie mi aktualizacje do listy na priv

Sara, Palin, Emilia, Xez- dziewczyny, wszystkim gratuluje zdrowych synków, wysyp niesamowity, Emilia, Xez- szkoda ze was nastawili inaczej ale najważniejsze że zdrowe, ciekawa co u anuli- ona pewnie cieszyła by się z syna ale cos mi się wydaje ze tam będzie córcia, ale faktycznie prawie wszystkim się dubluje ja najwcześniej dowiem sie dopiero za 3 tygodnie

Myślałam ze to dyndałki poznikają a stało sie odwrotnie...

Uroczyście melduję że wróciłam :p niby wydawało się że godzinne opóźnienie a weszłam tylko 25 minut po czasie :D i tak hmmm przed gabinetem dzieciątko fikało, a jak pani doktor zaczęła robić usg to spał w najlepsze :p Serducho jak dzwon :) mały tłuścioszek bo 177 gram waży :] no i hmmm sisior dorodny jak nie wiem :p Pogodziłam się z myślą, że nie będzie drugiej dziewczynki tylko syneczek mamusi :p Ale najbardziej to ucieszył się Luka haha widać było błysk w oku jak zobaczył swoje dzieło :D Pani dr sprawdzała dokładnie i mówi, że może pępowina się zaplątała, po czym maluch rozłożył nogi i już nie było wątpliwości - to pępowina nie była :D Jestem spokojna :) następna wizyta 30 stycznia na szczęście wcześniej bo na 14:40 :p Teraz jeszcze doczekać do przyszłego wtorku do usg połówkowego :]
Kochane również gratuluję udanych wizyt :)
ahhhh ale jestem spokojna i szczęśliwa :)

oko mi się już przymyka ale czekałam bo ciekawa płci byłam :tak:ale jaja..dosłownie :D dziewczyny,mamy udział w zwalczaniu nadwyżki kobiet nad mężczyznami hehe:-D
Gratuluje synusia i super,ze wszystko elegancko i ladnie :))

reklama
Do góry