reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

reklama
Melduję się i ja po wizycie :)

Sa_ra gratuluję synka :)

Xez, Emilia to ci niespodzianka :) najważniejsze, że synuś zdrowo sobie rośnie :)

Palindromea wspaniale, że wizyta udana:)\

Anula
gratulacje, wyobrażam sobie jaki mąż dumny z siebie :)

No Mamuśki u mnie na 80% mała Kobietka... liczyłam na synka, wyszła córcia, ale i tak się cieszę :) 23 lub 25 stycznia mam połówkowe więc wtedy już na 100% będę wiedzieć (tak mi lekarz obiecał - na połówkowe idę do innego niż mój bo ten ma lepszy sprzęt i jest specjalistą tylko od usg płodu - de facto dobry kolega mojego prowadzącego :p) - dziś moje dziecię tak szalało, że lekarz nie ma pewności, małe ADHD mam w sobie :) Serducho bije jak dzwon... aaaaaaaaa i ma długie nogi :)

Kurczę... tak sobie myślę... a jak mojej panience przez te dwa tygodnie też jojca urosną?...

Dziewczęta moje drogie jestem niezmiernie szczęśliwa, że dzieciaczki nasze zdrowo się rozwijają :) :) :)

Życzę sobie żeby do czerwca były same takie dobre wiadomości!

osz kurcze prawie sami faceci :-D:-D niezle kobiety :-D i dziewczynkom nawet siuski dorosly :-D Diewczyny gratuluje!!!! Bo najwazniejsze ze zdrowe! Sara, uklucie rozczarowania zniknie szybciej niz myslisz. Mi wczoraj kolezanka napisala "a moze sie pomylili na usg i jednak bedzie dziewczynka?" i jakos tak nie szczegolnie mi to podeszlo, juz przywyklam do kolejnego lobuza. Jeszcze raz gratulacje zdrowych synkow i jednej dziewuszki!!

oko mi się już przymyka ale czekałam bo ciekawa płci byłam :tak:ale jaja..dosłownie :D dziewczyny,mamy udział w zwalczaniu nadwyżki kobiet nad mężczyznami hehe:-D
Gratuluje synusia i super,ze wszystko elegancko i ladnie :))

Jest takie powiedzenie (nawet w "Panu Tadeuszu" było wspomniane) że jak się chłopcy rodzą to wojna idzie....my już stworzyłyśmy całą armię :-D

Dziewczyny tak się cieszę , że u Was wszystko dobrze i że wiecie co w brzuszku mieszka:-):-):-)
Faktycznie przewaga synków :tak: Nawet nie wiecie jaka ja jestem ciekawa czy u mnie się potwierdzi:-p Jeszcze tydzień i mam nadzieję , że nóżki rozłoży ...:tak:

Dziękuję kochane za ciepłe słowa :) oj nie wiem co bym bez was zrobiła :p Luka faktycznie dumny - nazwisko zachowane :D i będzie miał z kim w piłę pokopać - jego słowa :] Ja też już się oswoiłam :) Mam nadzieję, że na połówkowym opinia będzie podtrzymana :] Też idę do innego lekarza, który specjalizuje się w usg genetycznym i ma super nowoczesny sprzęt :] ej ale normalnie widok niesamowity :) tak się śmialiśmy z panią doktor, że tak dokładnie siusiaczka było widac :p Maluzek dosłownie usiadł pupą w stronę usg i się ukazał :p
Trzymam mocno kciuki za dzisiejsze wizyty :***

Gratuluję wszystkim mamusiom zdrowych pociech!!! :-)

Ja też po wizycie. Wszystko w porządku. Mam brać magnez bo coś skurcze mnie męczą. W czt mam szybkie usg a połowkowe 31.01!
Pewnie dołączę do mam synusiów! :-D

reklama
Wow nie wchodziłam wczoraj wieczorem na forum a tu taki wysyp chłopców! :-):-) Ale jedna dziewczynka ;-)
Gratuluje wszystkim mamom zdrowych dzieciaczków! :tak:
Xez szczególnie zdziwiłam się że u Ciebie będzie chłopiec, jakoś tak się przyzwyczaiłam do myśli że będziesz mieć Małgosie ;-)

Do góry