Korba super, że z nami zostajesz, a dyndałek faktycznie hmmm okazale pokazany heh przypomniało mi się jak z Tosią pani doktor pokazywała nam, że to dziewczynka cytuję " o widzicie tą bułeczkę " Mam nadzieję, że 4 grudnia wreszcie się dowiem kto mi tam takie figle robi w brzuchu narazie moje maleństwo maleńkie - bo 31,6 mm, i znów tydzień różnicy wychodzi między Om a Usg, tzn na USG maluszek jest młodszy ale wiem, że wszystko się na bank wyrówna- z Tosieńką było tak, że np 2 miesiące pod rząd (pod koniec) główka odpowiadała wiekowi ciąży, a np nóżki wyprzedzały ją o ok 2-3 tygodnie .
reklama
RobaczekII
Fanka BB :)
Korba - GRATULUJĘ!!!! Wspaniałe wieści!! Cały dzień o Tobie myślę . No i dynda, dynda . Piękny synuś
Dziewczyny tak na marginesie ja też mam termin na 30/05, a przy cc to pewnie ok. 23/05 powinnam się rozpakować. Mam nadzieję, że mogę zostać z Wami... .
Natis, co za pytanie ? Oczywiście, że siłą będziemy Cię tu trzymać !!!!! W tym składzie albo i poszerzony musimy iść do maja, czerwca a potem dalej i dalej i dalej
korba
Embryo Development external genital sex organs - angle of the dangle boy or girl ultrasound gender scan - Baby2see
myślę że doświadczony lekarz ogarnie co jest co, jak dla mnie to wygląda tak samo ;-)
ja też się planuję rozpakowac w maju - jakoś pewnie ok 23-25 maja
Embryo Development external genital sex organs - angle of the dangle boy or girl ultrasound gender scan - Baby2see
myślę że doświadczony lekarz ogarnie co jest co, jak dla mnie to wygląda tak samo ;-)
Paulunia8713
Korba naprawdę duży ten twój synuś. 'Jeszcze raz gratuluje Pokazałam xdjęcie dla córci to stwierdziła, że to jej Antoś jest Biedna sie już doczekać nie moźe
I oczywiste jest, że nikt nie odchodzi bo termin ma na maj itp
I oczywiste jest, że nikt nie odchodzi bo termin ma na maj itp
anusiakanusia
Styczniowe mamy'06
Och, Korba!!! Super SYNUŚ witaj w klubie!!! śliczne zdjęcia
PS mi tez z USG wyszedł termin na 27 maja a i tak tu zostaję. Kto tam wie kiedy się rozdwoję.. Z córcią termin miałam na 10 stycznia o urodziła się dopiero 21
Dziewczyny ja też już po :] z maluchem wszystko ok! ma 5cm serducho bije ale jestem zawiedziona bo nie dostałam fotki a to dlatego że za tydzień mam iść na badanie przezierności!wogóle mało go widziałam tylko mąż miał tą przyjemność zobaczyć wszystko...najważniejsze że wszystko ok!
Korba32
korba
Dobre, dobre same "ptaszki" tu widzę;-)
Dziękuję za miłe słowa, ale i tak przed chwilą się strachu najadłam i ryczałam jak głupia przyszły wyniki:
| ||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
Tak się przestraszyłam , że to za dużo patrząc na 13 tydz, szybko napisałam sms do Pani doktor i oddzwoniła w ciągu 5 minut i powiedziała , że nie mam się czym martwić bo jest wszystko ok
Kamień spadł mi z serca, naryczałam się jak głupia
reklama
paulinka109
super dziewczyny że same pozytywne wieści przynosicie!!
kobra piękne zdjęcia, super pamiątka :-) I trzymam kciuki zeby synus się potwierdził później na 100%, chłopcy są super
...a ja muszę czekać jeszcze 6 dłuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuugich dni...
kobra piękne zdjęcia, super pamiątka :-) I trzymam kciuki zeby synus się potwierdził później na 100%, chłopcy są super
...a ja muszę czekać jeszcze 6 dłuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuugich dni...