reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

reklama
Gratulacje Kochane !

Ja też miałam mieć dziś wizytę ale zadzwoniła do mnie pielęgniarka, że Lekarza nie będzie :wściekła/y: tak się nastawiłam na tą wizytę... Mam termin na za tydzień albo mogę próbować w poniedziałek do innego tylko, że On ma wpisane na termin 30 pacjentek ! może się zgodzi mnie przyjąć. Mam jakieś złe myśli :-( Pielęgniarka mówiła, że jeszcze nikomu nie odmówił,nie wiem jak ja wytrzymam do poniedziałku...

Korba gratuluję prawidłowych wyników krwi - też takie chcę !!!! Emilia no proszę !!! Jest córunia :) :) Córeczki są super fajne , synowie tez ale bedzie Ci dane zaznać innej strony macierzyństwa. No i najwazniejsze , ze zdrowa córeczka !!! Gratuluję i sciskam Was.

Emilia - piękne zdjęcia, cieszę się, że wszystko dobrze. No i gratuluję córeczki :).

Asiu - nie martw się, napewno wszystko jest dobrze, a takie myśli w ciąży to normalność - jestem tego doskonałym przykładem, niestety :).

Zmykam, muszę puścić pawia...znów. ;-(

Super wiesci dziewczyny.
czapelka-gratuluję, bardzo się cieszyę ze wszystko dobrze.
korba-super, synuś jak się patrzy, gratulacje.
emilka- wspaniałe wieści z wizyty, no i gratuluje córuni.
Asiu, nie martw się, ja również tak jak natis wiem to na własnym przykładzie, ze nerwy są niepotrzebne- kobiety w ciaży niestety tak mają że ciągle myślą i się boją o dziecko i siebie.
Dobrze że wszytsko super.

reklama
Do góry