reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

reklama
Dziękuję dziewczynki za wszystkie podpowiedzi. Pogadam jeszcze z lekarzem i zobaczymy, co będzie. Na razie nie mogę doczekać się, jak 6 grudnia (akurat na Mikołajki) zobaczę swojego maluszka :)

Trzymam kciuki za Wasze badania!

Więc kochane moje koleżanki melduję się po udanej wizycie. Nasz maluszek ma 7.27 cm , jest większy niż powinien co za tym idzie termin na 30 Maja:-) Badania prenatalne USG bez zastrzeżeń , pobrali mi krew na papa , wyniki będą dzisiaj wieczorem lub jutro rano , mam sprawdzać w necie. Jak to pani doktor powiedziała coś mu tam wisi między nogami, chyba będziemy mieli SYNKA:-D:-D:-D chociaż to jeszcze nie jest pewne na 100%. Naprawdę bardzo mocno Wam dziękuję za kciukasy i wsparcie. Oczywiście fotki wkleję niebawem :tak:

Korba - gratuluje udanej wizyty :) chłopaki podobno lubią sobie posiedzieć dłużej w brzuchach wiec pewnie z nami zostaniesz :) nie waż się uciekać na majówki :p buziaki

super korba !!!!!!!!!!! gratuluję !!!!! to dzidzia juz duża a właściwie duży:-Dkurczę to juz drugi synek na forum nono chłopaki coś górują dla ciebie super bedzie parka ja czekam na pierwszą potwierdzona kobitke :-Dciekawe która będzie pierwsza :-)
a mój chłopak sie spieszył i wyszedł 2 tyg wcześniej więc płeć nie ma w tym przypadku żadnego znaczenia to jakiś kolejny nie pokryty zabobon :sorry2:

Ostatnia edycja:
Korba bardzo się cieszę z udanej wizyty !!! I gratuluję synka ( ciut zazdroszczę, a zwłaszcza tego, że wiesz kto już u Cibie mieszka :):): )
Mam nadzieję, że mimo, że masz termin na maj nie opuścisz nas ??
Trzymam dalej kciuki za nieznane jeszcze wyniki &&&

Myślę też, że nie do końca to prawda, że chłopaków się przenosi - ja mojego urodziłam dokładnie w terminie, ani dnia spóźnienia !

reklama
Do góry