reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

Korba- wielki gratulacje dużego dzidziusia i tych dyndałków
Z tego co widze to chyba większości dziewczyn na tym USG prenatalnym dzidziuś wychodzi większy i termin trochę wcześniejszy, ja też tak miałam przy Ewie w 7 tc.-16.02.2010 w 11tc. -10.02.2012 a w 21tc-22.02.2012 no ale była raczej mniejsza przy urodzeniu niecałe 3 kg w 38 tc,

reklama
Korba cieszę się, że zostajesz z nami, aczkolwiek i tak bym Cię nie puściła :)

Ale fajnie fotki wyszły i nosek widać, dandałka okazała :-):-) Cudny synuś ! Prawie 8 cm to okazałe chłopisko już, chyba największy jak na razie ?

Korba cieszę się, że zostajesz z nami, aczkolwiek i tak bym Cię nie puściła :)

Ale fajnie fotki wyszły i nosek widać, dandałka okazała :-):-) Cudny synuś ! Prawie 8 cm to okazałe chłopisko już, chyba największy jak na razie ?

I co kochane chyba na 100% synek cooo?:))) No chyba na razie największy ;)
Sprawdzałam czy są wyniki , ale jeszcze nie ma....

Ja tak się z Wami już związałam , że życia bez Was sobie nie wyobrażam :-)

Bardzo dziękuję Robaczku za miłe słowa :tak:

korba gratuluję dobrych wieści
heh wiesz z tym usg i płcią to różnie może być, zwłaszcza tak wcześnie ;-)
ale trzymam kciuki żeby się potwierdziło
:-D

Korba - GRATULUJĘ!!!! Wspaniałe wieści!! Cały dzień o Tobie myślę :). No i dynda, dynda :). Piękny synuś :)

Dziewczyny tak na marginesie ja też mam termin na 30/05, a przy cc to pewnie ok. 23/05 powinnam się rozpakować. Mam nadzieję, że mogę zostać z Wami... :).

reklama
Korba - GRATULUJĘ!!!! Wspaniałe wieści!! Cały dzień o Tobie myślę :). No i dynda, dynda :). Piękny synuś :)

Dziewczyny tak na marginesie ja też mam termin na 30/05, a przy cc to pewnie ok. 23/05 powinnam się rozpakować. Mam nadzieję, że mogę zostać z Wami... :).

Dzięki za pamięć :-)

To my mamy identycznie na 30 maja, i ja też chcę CC, może jeszcze w tym samym dniu się rozpakujemy :tak::tak::tak::tak:

Do góry