reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

Korba- wielki gratulacje dużego dzidziusia i tych dyndałków
Z tego co widze to chyba większości dziewczyn na tym USG prenatalnym dzidziuś wychodzi większy i termin trochę wcześniejszy, ja też tak miałam przy Ewie w 7 tc.-16.02.2010 w 11tc. -10.02.2012 a w 21tc-22.02.2012 no ale była raczej mniejsza przy urodzeniu niecałe 3 kg w 38 tc,

reklama
Korba cieszę się, że zostajesz z nami, aczkolwiek i tak bym Cię nie puściła :)

Ale fajnie fotki wyszły i nosek widać, dandałka okazała :-):-) Cudny synuś ! Prawie 8 cm to okazałe chłopisko już, chyba największy jak na razie ?

Korba cieszę się, że zostajesz z nami, aczkolwiek i tak bym Cię nie puściła :)

Ale fajnie fotki wyszły i nosek widać, dandałka okazała :-):-) Cudny synuś ! Prawie 8 cm to okazałe chłopisko już, chyba największy jak na razie ?

I co kochane chyba na 100% synek cooo?:))) No chyba na razie największy ;)
Sprawdzałam czy są wyniki , ale jeszcze nie ma....

Ja tak się z Wami już związałam , że życia bez Was sobie nie wyobrażam :-)

Bardzo dziękuję Robaczku za miłe słowa :tak:

korba gratuluję dobrych wieści
heh wiesz z tym usg i płcią to różnie może być, zwłaszcza tak wcześnie ;-)
ale trzymam kciuki żeby się potwierdziło
:-D

Korba - GRATULUJĘ!!!! Wspaniałe wieści!! Cały dzień o Tobie myślę :). No i dynda, dynda :). Piękny synuś :)

Dziewczyny tak na marginesie ja też mam termin na 30/05, a przy cc to pewnie ok. 23/05 powinnam się rozpakować. Mam nadzieję, że mogę zostać z Wami... :).

reklama
Korba - GRATULUJĘ!!!! Wspaniałe wieści!! Cały dzień o Tobie myślę :). No i dynda, dynda :). Piękny synuś :)

Dziewczyny tak na marginesie ja też mam termin na 30/05, a przy cc to pewnie ok. 23/05 powinnam się rozpakować. Mam nadzieję, że mogę zostać z Wami... :).

Dzięki za pamięć :-)

To my mamy identycznie na 30 maja, i ja też chcę CC, może jeszcze w tym samym dniu się rozpakujemy :tak::tak::tak::tak:

Do góry