reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

reklama
Dzięki za pamięć :-)

To my mamy identycznie na 30 maja, i ja też chcę CC, może jeszcze w tym samym dniu się rozpakujemy :tak::tak::tak::tak:
Gratuluje udanej wizyty :) Ja termin z ost @ mam na 31.05 a z usg jeszcze wcześniej, a i tak chce cc więc moze moze i z wami w tym samym dniu bede na stole :D A co do synusia to gratuluje, ale już któraś wstawiła link, mam nadzieje że gin dobrze dopatrzył dyndałka :p

Dziewczyny ja też już po :] z maluchem wszystko ok! ma 5cm serducho bije ale jestem zawiedziona bo nie dostałam fotki a to dlatego że za tydzień mam iść na badanie przezierności!wogóle mało go widziałam tylko mąż miał tą przyjemność zobaczyć wszystko...najważniejsze że wszystko ok!
Gratuluje udanej wizyty :)

Czapelka - gratulacje!!!! Najwazniejsze, że wszystko w porządku :)

Korba - nie martw się na zapas - jest dobrze :). Super, że obie będziemy oblegać porodówki w tym samym czasie ;). Będziemy się łączyć w bólu hihihi

Zdjęcie0072.jpg

Zdjęcie0074.jpgwłasnie wróciłam z wizyty i jest okropnie szczęśliwa. widziałam moje malenstwo jak mi machało raczkami i nóżkami. pokazało mi się z każdej strony.przezierność karkowa wyszła w normie. termin z usg pokrywa sie co do dnia z terminem z miesiączki.lekarz powiedział że wyniki mam idealne i nie będzie trzeba żebym przychodziła częściej niz 4 tygodniemaleństwo ma już 6,72cm i powiedził że chyba będzie to córcia.ale na 100% potwierdzi 18 grudnia na wizycie :-)nie dosyć że dostałam zdjęcia z usg, witaminy na cały miesiąc i miałam usg genetyczne to zapłaciłam 100 zł.jestem bardzo zadowolona. zaraz spróbóje zrzucić fotki

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry