reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

reklama
Natis, hihi.. ja też jak wlezę na górę to zawsze zadycha :p

Dziewczyny, gratuluję udanych wizyt!!! I trzymam kciuki za kolejne.

To widzę, że ja jako jedna z niewielu miałam niedoszacowane dziecko przed porodem. Miała być 3200 g urodziła się 3690 g ;)

Hej dziewczyny !

Jestem zupełnie nowa , termin 15 czerwiec.
Mam do Was pytanie czy każda z Was robiła test na cukier z wypiciem glukozy ?
Mój lekarz jedynie na początku ciąży robił dokładne badanie z krwi , co miesiąc robi badanie moczu i krwi.
Nie zlecił mi takiego badania , czy to normalne czy się upomnieć?

Oj, Madzia, skąd ja to znam... Mój milczy do tego stopnia, że nawet nie komentuje USG... Ja muszę pytać, czy wszystko w porządku z Juniorem, pytam o konieczne badania itp...:crazy:

Tweety, upomnij się. Może to nie jest najprzyjemniejsze badanie, ale bardzo ważne:tak:

reklama
Aśka - dobre :-D. Odkreślanie pytań :tak:. Mój to gaduła straszny . Nawet jak nie pytam to opowiada a potem pyta jeszcze dwa razy jakie mam do niego pytania .

Do góry