reklama
Palindromea
Fanka BB :)
Robaczku - &&&&
asiulka918
mama Wojtusia-Lutówka2011
ja też &&& za dzisiejsze wizyty
RobaczekII
I jestem już po wizycie
Hubert rośnie wzorowo, wszystko w normie, waży 1400 Dał się ładnie zbadać bo akurat na badanie zasnął. Twarzyczki nie zobaczyliśmy bo miał główkę odgiętą. Ale ułożony cały czas główką w dół i to bardzo nisko do tego stopnia, że jak gin to zobaczyła to się przestraszyła, że może zacząć się szyjka skracać. I tym razem szyjkę badała przez usg dowcipnie. Na ale to były tylko chwilowe obawy bo szyjka zamknięta i 3 cm.
Podwozie bez zarzutów,
Co jedyne to za często spina mi się brzuch i mam łykać nospe.
Kolejna wizyta za miesiąc i nie ma potrzeby na szczegółowe usg więc już na 3 d nie podpatrzymy Szkrabka.
Dzięki kochane za kciuki !!!
Hubert rośnie wzorowo, wszystko w normie, waży 1400 Dał się ładnie zbadać bo akurat na badanie zasnął. Twarzyczki nie zobaczyliśmy bo miał główkę odgiętą. Ale ułożony cały czas główką w dół i to bardzo nisko do tego stopnia, że jak gin to zobaczyła to się przestraszyła, że może zacząć się szyjka skracać. I tym razem szyjkę badała przez usg dowcipnie. Na ale to były tylko chwilowe obawy bo szyjka zamknięta i 3 cm.
Podwozie bez zarzutów,
Co jedyne to za często spina mi się brzuch i mam łykać nospe.
Kolejna wizyta za miesiąc i nie ma potrzeby na szczegółowe usg więc już na 3 d nie podpatrzymy Szkrabka.
Dzięki kochane za kciuki !!!
Kingusia91
Robaczku gratuluje udanej wizyty :-)
mama wikusi2010
Robaczku gratuluje udanej wizyty Super że wszystko ok
Tak sobie myślę że Maja waży już pewnie ponad 1,5kg
Tak sobie myślę że Maja waży już pewnie ponad 1,5kg
reklama
RobaczekII
Właśnie patrzę na tabelę wagi, w 30 tc to podają szacunkowo 1350 a w 31 to 1600. Czyli śliczne te dzieciątka nasze, książkowo rosną