reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

reklama
kobietki my wczoraj bylismy na usg i jest u nas synys powierdzony w 100% wiec moge juz wszystko po pawełku szykowac
mały wazy 1400 g wody płodowe oki wszystkie przepływy tez
mały jest bardzo ruchliwy
ale pieknie buzke pokazywał
troche mowiła ze za mało pełny jest zoładek ale moze dziecko głodne nie było
fajnie tak było zaobaczyc malucha przez 20 min kolejne usg kazła zrobic w 37 tc
jest juz ułozony głowka w doł ale moze sie to zmienic bo ma jeszcze duzo miejsca.

Cześc dziewczyny, wczoraj miałam pić glukozę, zle sie okazało, że moja gin zamiast zaznaczyc mi test obciązenia glukoza zanzaczyła mi glukozę z normalna z badania krwi :p i musze ja teraz przypilnować żeby mi dobrze zaznaczyła. Ogólnie wyniki lepsze niż ostatnio. Brak glukozy w moczu glukoza we krwi prawie na pograniczu ale jeszcze w normie, no i HCV ujemne. :) Mam nadzieje ze po łyknięciu glukozy tez będzie wszystko ok. :happy2:

reklama
Do góry