Julitte
Fanka BB :)
Zizi mają ci wywoływać poród? Mi powiedzieli w poradni cukrzycowej, że jeśli nie urodzę do terminu to umawiamy się wywołanie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zizi mają ci wywoływać poród? Mi powiedzieli w poradni cukrzycowej, że jeśli nie urodzę do terminu to umawiamy się wywołanie
Nie, chyba nie
Po prostu z cukrzycą każą się położyć wcześniej do szpitala. Ja mam do przebycia aż 180km, więc gdyby akcja porodowa zaczęła się wcześniej, to byśmy mogli nie zdążyć
180 km do szpitala masz ???? to jak tu zdążyc do porodu gdy wody odejda czy skurcze częste sie pojawia ???????????
180km??? WOW! To ja bym chyba miesiąc przed terminem rozbiła namiot przed szpitalem, bo bym się bała że nie zdążę
Ja już jestem po usg i wizycie u gin. Maluch waży 2540g, czyli dobrze trzymam dietkę, cukrzyca go nie pasie