reklama
Martynkkka
Zaangażowana w BB
Dzięki dziewczyny trochę mnie uspokoiłyście . Dziś wybiorę się jednak do lekarza tak na wszelki wypadek... Nie niepokoiło mnie to kiedy ból przychodził wieczorem po całodziennym sprzątaniu i lataniu .... ale dziś po prostu od samego rana tak mnie boli że nie mogę kroku zrobić. Dam znać co tam i jak tam Mam nadzieję że będzie ok. Ja jestem w ogóle nie przygotowana jeszcze na maleństwo .... nie byłam na żadnych zakupach no ale teraz to aż strach się z domu ruszyć nie wiem czy nie łatwiej zamówić przez internet.
aaminka nie przejmuj się to w 100 % normalne uczucie.
aaminka nie przejmuj się to w 100 % normalne uczucie.
Martynkkka
Zaangażowana w BB
Ufff.... już po wizycie ! Wszystko jest w porządku .Szyjka na 2,5 cm, łożysko nie przoduje , malutka ma się super.Lekarz uważa że te dolegliwości spowodowane są moją niską wagą przed ciążą(173cm - 42 kg.)no i tym że jest to moja druga ciąża w stosunkowo krótkim czasie.Poza tym Alicja jest spora waży ok 2 kg i wcisnęła się już bardzo nisko.Plamienie prawdopodobnie spowodowane było zbyt szybkim tempem życia. Czyli trzeba o siebie dbać nie dźwigać i nie latać ... i tyle.
G
gość 94049
Gość
No to zwolnij dziewczyno:-) Cieszę sie, że to nic powaznego
esi
Fanka BB :)
Ufff.... już po wizycie ! Wszystko jest w porządku .Szyjka na 2,5 cm, łożysko nie przoduje , malutka ma się super.Lekarz uważa że te dolegliwości spowodowane są moją niską wagą przed ciążą(173cm - 42 kg.)no i tym że jest to moja druga ciąża w stosunkowo krótkim czasie.Poza tym Alicja jest spora waży ok 2 kg i wcisnęła się już bardzo nisko.Plamienie prawdopodobnie spowodowane było zbyt szybkim tempem życia. Czyli trzeba o siebie dbać nie dźwigać i nie latać ... i tyle.
Skoro lekarz zalecił to masz się słuchać - lenistwo ponad wszystko Dobrze, że przynajmniej lekarz Cię uspokoił, bo nie ma nic gorszego niż wymyślanie i denerwowanie się na zapas.
Crazy Girl
Martynkkka odpoczywaj odpoczywaj... Na tym etapie trzeba zwolnić...
Ja też dziś zwolniłam się wcześniej z pracy i prawdopodobnie do końca tygodnia już nie pójdę.. ;-)
Ja też dziś zwolniłam się wcześniej z pracy i prawdopodobnie do końca tygodnia już nie pójdę.. ;-)
Crazy Girl
My po wizycie. Mała ma się bardzo dobrze;-) Według usg to 33w6d czyli o jeden dzień starsza ;-)wazy okolo 2.200g. Uśmiechała się do nas pięknie :-) Mam zdjęcia ale nie mam baterii w aparacie. Może jutro się pochwalę 100% córcią ;-):-)
Niestety przy badaniu moczu wyszedł cukier. Pasek zabarwił się na brązowo czyli jak tylko mógł najbardziej.. :-( Jutro kolejna wizyta i zobaczymy co dalej ze mną tu zrobią.. na razie dieta jeszcze bardziej surowsza niż do tej pory.. Zaczynam żałować że tu jestem...w polsce jednak lepiej zajmują się tym problemem:-(
A do tego jeszcze mała infekcja...
Niestety przy badaniu moczu wyszedł cukier. Pasek zabarwił się na brązowo czyli jak tylko mógł najbardziej.. :-( Jutro kolejna wizyta i zobaczymy co dalej ze mną tu zrobią.. na razie dieta jeszcze bardziej surowsza niż do tej pory.. Zaczynam żałować że tu jestem...w polsce jednak lepiej zajmują się tym problemem:-(
A do tego jeszcze mała infekcja...
reklama
Po wczorajszej wizycie jestem spokojniejsza. Basia waży 2320g i wszystko w środku jak w najlepszym porządku. Pięknie spała podczas badania i nawet sobie ziewnęła, piękny widok:-). Niestety, panu doktorowi nie udało się nagrać płyty z badania, więc w sumie nie mamy pamiątki z tego ostatniego głównego badania Wyszło też że jest troszkę starsza, a termin wychodzi na 3.11
Ale chyba i tak już będę w szpitalu. Jutro jadę do poradni diabetologicznej to się dowiem jak z tym porodem.
Ale chyba i tak już będę w szpitalu. Jutro jadę do poradni diabetologicznej to się dowiem jak z tym porodem.