reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

susumali no to piknie :-) wizyta udana z młodym wszystko ok i to jest najważniejsze i jeszcze zezwolenie na wakacje dostałaś -tylko pozazdrościć :tak:

reklama
he he dzieki, no urlop chce ale nadal nie mam zadnego noclegu ani nic

LANA....please mozesz mi jeszcze raz podac ta stronke ze Swinoujscia....bo tam mam najblizej, troche ponad 4 godz pociagiem, to by bylo spoko...kurde napalam sie coraz bardziej....i chyba ma byc slonecznie w nastepnym tygodniu, prawda?

Biedroneczka dbaj o siebie i wypoczywaj jak najwięcej.

Susumali super, że wizyta udana no i wakacji udanych życzę :)

Współczuję Wam tych zastrzyków...po dziecięcej traumie z zastrzykami boję się ich jak ognia, nie wiem czy umiałabym sobie sama zrobić choć jeden.

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!

gratuluję udanych wizyt:))

my tez już po wizycie, wszystko ok, szyjka bez zmian czyli, wyjaśnić tajemniczych upławów się nie udało, bo przeszły same, mam do zrobienia mocz, morfologię i odczyn coombsa, usg i paciorkowiec na za 2 tygodnie dopiero, a no i pessar też ściągamy za 2 tygodnie, nic sie nie dzieje, także jest dobrze:-)

reklama
natt dziękuje Ci. Ja w sumie nigdy nie miałam problemu z krzepliwością, a przynajmniej nie stwierdzoną. Ale od początku tej ciąży byłam na tabletkach acard (na krzepliwość), a że można je brać tylko do 28tc. to teraz dostałam właśnie zastrzyki z heparyną. No i też mam je duuużo taniej, bo płacę 6,40 a normalnie kosztują 113 zł za 10 zastrzyków. Czyli od dziś zmieniam kąt wkłuwania, no i o tym odstawieniu przy pierwszych oznakach porodu mi lekarz mówił.

susumali zazdroszczę czekającego Cię wypoczynku:tak: i gratuluję, że możesz się na niego udać, bo to znak, że z maleństwem wszystko ok:laugh2:

anulek
super wieści, a czuje się jakiś dyskomfort w związku z tym pessarem? :confused2:

Do góry