reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

susumali no to piknie :-) wizyta udana z młodym wszystko ok i to jest najważniejsze i jeszcze zezwolenie na wakacje dostałaś -tylko pozazdrościć :tak:

reklama
he he dzieki, no urlop chce ale nadal nie mam zadnego noclegu ani nic

LANA....please mozesz mi jeszcze raz podac ta stronke ze Swinoujscia....bo tam mam najblizej, troche ponad 4 godz pociagiem, to by bylo spoko...kurde napalam sie coraz bardziej....i chyba ma byc slonecznie w nastepnym tygodniu, prawda?

Biedroneczka dbaj o siebie i wypoczywaj jak najwięcej.

Susumali super, że wizyta udana no i wakacji udanych życzę :)

Współczuję Wam tych zastrzyków...po dziecięcej traumie z zastrzykami boję się ich jak ognia, nie wiem czy umiałabym sobie sama zrobić choć jeden.

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!

gratuluję udanych wizyt:))

my tez już po wizycie, wszystko ok, szyjka bez zmian czyli, wyjaśnić tajemniczych upławów się nie udało, bo przeszły same, mam do zrobienia mocz, morfologię i odczyn coombsa, usg i paciorkowiec na za 2 tygodnie dopiero, a no i pessar też ściągamy za 2 tygodnie, nic sie nie dzieje, także jest dobrze:-)

reklama
natt dziękuje Ci. Ja w sumie nigdy nie miałam problemu z krzepliwością, a przynajmniej nie stwierdzoną. Ale od początku tej ciąży byłam na tabletkach acard (na krzepliwość), a że można je brać tylko do 28tc. to teraz dostałam właśnie zastrzyki z heparyną. No i też mam je duuużo taniej, bo płacę 6,40 a normalnie kosztują 113 zł za 10 zastrzyków. Czyli od dziś zmieniam kąt wkłuwania, no i o tym odstawieniu przy pierwszych oznakach porodu mi lekarz mówił.

susumali zazdroszczę czekającego Cię wypoczynku:tak: i gratuluję, że możesz się na niego udać, bo to znak, że z maleństwem wszystko ok:laugh2:

anulek
super wieści, a czuje się jakiś dyskomfort w związku z tym pessarem? :confused2:

Do góry