T
taycia
Gość
Susumali - cieszę się,że wszystko dobrze z syneczkiem :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Do prywatnej kliniki. Dlatego nie będę miała skrupułów i zmienię ale w obrębie tej kliniki- mam tam abonament.
Bóle takie mocne utrzymują mi się od 2 miesiąca ciąży i coraz gorzej jest mam wrażenie. Jak pochodzę za dużo, jak posiedzę za długo.
A co do tych torbieli to mówił, że u tak małych dzeciaczków to się zdarza i większość się wchłania do 26 tygodnia i trzeba wtedy to będzie sprawdzić, żeby absolutnie się tym nie martwić.
Ja tez bym tak zrobila,najlepiej wypytac nie tylko jedengo lekarza(ja zawsze jak mam watpliwosci szukam w necie najlepszego specjalisty z mojej okolicy i to zawsze sie sprawdza) .trzymaj sie i informuj.Też tak pomyślałam i umówiłam się na jeszcze jedno USG do innego lekarza i wypytam o wszystko dokładnie.
Dziękuję za ciepłe słowa.