reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

reklama
Dziewczyny, niesamowicie cieszę się, z Waszych udanych wizyt! Trzymałam za Was mocno kciuki. Odpoczywajcie teraz po dawce emocji. A z wszystkimi z bolącymi placami łączę się w bólu (pleców :)).

Do prywatnej kliniki. Dlatego nie będę miała skrupułów i zmienię ale w obrębie tej kliniki- mam tam abonament.
Bóle takie mocne utrzymują mi się od 2 miesiąca ciąży i coraz gorzej jest mam wrażenie. Jak pochodzę za dużo, jak posiedzę za długo.
A co do tych torbieli to mówił, że u tak małych dzeciaczków to się zdarza i większość się wchłania do 26 tygodnia i trzeba wtedy to będzie sprawdzić, żeby absolutnie się tym nie martwić.

Ja tez mam bóle pleców prawie od samego poczatku... :-( mój gin potwierdził, że to normalne . Tutaj Bóle kręgoslupa w ciąży. Znajdź na nie metodę. - BabyBoom jest fajnie opisane. Może faktycznie zmień lekarza bo na takiego to szkoda zdrowia!

Lemoniada no tak, w kupie raźniej ;-)

Ostatnia edycja:
hej ja już:)
wszystko w porządku z synkiem, mówił że duży brzuch mam już ale z wagą ok:) mały waży niecałe 500 g i jest ułożony główką do porodu!!! jedynie co u mnie grozi to zastrzyki Fraxiparine na te moje żyły ale to wtedy gdy będzie coś sie działo czyli obrzęk lub cieplejsze miejsce u nóg no ale na razie nie mysle o tym i łykam tylko tabletki Cyclo 3 fort. na razie cesarka mi nie grozi uuff..

Marzenixx-wielkie gratki za synusia:):):):)
susumali- no i super że wszystko ok:)
akutan-ja bym sie przeszła jescze do innego gina, a co do bólów pleców to też je mam od 2-giego miesiąca ciąży, nawet jak leżałam na USG to mnie bolał kręgosłup i nie mogłam dłużej leżeć także szybciutko zrobił USG i uwolnił mnie

Też tak pomyślałam i umówiłam się na jeszcze jedno USG do innego lekarza i wypytam o wszystko dokładnie.
Dziękuję za ciepłe słowa.

Też tak pomyślałam i umówiłam się na jeszcze jedno USG do innego lekarza i wypytam o wszystko dokładnie.
Dziękuję za ciepłe słowa.
Ja tez bym tak zrobila,najlepiej wypytac nie tylko jedengo lekarza(ja zawsze jak mam watpliwosci szukam w necie najlepszego specjalisty z mojej okolicy i to zawsze sie sprawdza) .trzymaj sie i informuj.

reklama
Gratuluję udanych wizyt-oby tak dalej.
akutan sprawdź u innego lekarza-również doradzam zmianę na innego,bo w końcu idziemy po to na wizytę,aby dowiedzieć się jak najwięcej i wszystko sprawdzić,a nie tylko po to aby być.
Ja mam wizytę za dwie godzinki,ależ jestem podekscytowana.

Do góry