reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

reklama
Dziewczyny, niesamowicie cieszę się, z Waszych udanych wizyt! Trzymałam za Was mocno kciuki. Odpoczywajcie teraz po dawce emocji. A z wszystkimi z bolącymi placami łączę się w bólu (pleców :)).

Do prywatnej kliniki. Dlatego nie będę miała skrupułów i zmienię ale w obrębie tej kliniki- mam tam abonament.
Bóle takie mocne utrzymują mi się od 2 miesiąca ciąży i coraz gorzej jest mam wrażenie. Jak pochodzę za dużo, jak posiedzę za długo.
A co do tych torbieli to mówił, że u tak małych dzeciaczków to się zdarza i większość się wchłania do 26 tygodnia i trzeba wtedy to będzie sprawdzić, żeby absolutnie się tym nie martwić.

Ja tez mam bóle pleców prawie od samego poczatku... :-( mój gin potwierdził, że to normalne . Tutaj Bóle kręgoslupa w ciąży. Znajdź na nie metodę. - BabyBoom jest fajnie opisane. Może faktycznie zmień lekarza bo na takiego to szkoda zdrowia!

Lemoniada no tak, w kupie raźniej ;-)

Ostatnia edycja:
hej ja już:)
wszystko w porządku z synkiem, mówił że duży brzuch mam już ale z wagą ok:) mały waży niecałe 500 g i jest ułożony główką do porodu!!! jedynie co u mnie grozi to zastrzyki Fraxiparine na te moje żyły ale to wtedy gdy będzie coś sie działo czyli obrzęk lub cieplejsze miejsce u nóg no ale na razie nie mysle o tym i łykam tylko tabletki Cyclo 3 fort. na razie cesarka mi nie grozi uuff..

Marzenixx-wielkie gratki za synusia:):):):)
susumali- no i super że wszystko ok:)
akutan-ja bym sie przeszła jescze do innego gina, a co do bólów pleców to też je mam od 2-giego miesiąca ciąży, nawet jak leżałam na USG to mnie bolał kręgosłup i nie mogłam dłużej leżeć także szybciutko zrobił USG i uwolnił mnie

Też tak pomyślałam i umówiłam się na jeszcze jedno USG do innego lekarza i wypytam o wszystko dokładnie.
Dziękuję za ciepłe słowa.

Też tak pomyślałam i umówiłam się na jeszcze jedno USG do innego lekarza i wypytam o wszystko dokładnie.
Dziękuję za ciepłe słowa.
Ja tez bym tak zrobila,najlepiej wypytac nie tylko jedengo lekarza(ja zawsze jak mam watpliwosci szukam w necie najlepszego specjalisty z mojej okolicy i to zawsze sie sprawdza) .trzymaj sie i informuj.

reklama
Gratuluję udanych wizyt-oby tak dalej.
akutan sprawdź u innego lekarza-również doradzam zmianę na innego,bo w końcu idziemy po to na wizytę,aby dowiedzieć się jak najwięcej i wszystko sprawdzić,a nie tylko po to aby być.
Ja mam wizytę za dwie godzinki,ależ jestem podekscytowana.

Do góry